如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

逼佢表白

逼佢表白

可以點迫

無特別意思 諗多左啦
大家好, 如果女仔主動同你講佢有男朋友
係咪姐已經完左 但佢又會同我講d曖昧野,又約我出去玩
事前我係唔知佢有男朋友

又未必 肯講曖昧嘢其實都有機

但佢有男友點有機,姐係要我放低

睇你想唔想拆散人地 成全自己
你話乾等就無可能架啦
有仔既女 敵人只有一個
事前我係唔知佢有男朋友

你話乾等就無可能架啦
有仔既女 敵人只有一個

其實我就唔會做第三者拆散佢
只係想知道d女仔如果唔想同個男仔一齊又唔想好直接拒絕佢
係唔係會用有男友做藉口,等我自己放手,因為我睇佢fb,ig完全唔覺有男友存在過
利申: A0
事前我係唔知佢有男朋友

你話乾等就無可能架啦
有仔既女 敵人只有一個

係唔係會用有男友做藉口,等我自己放手,因為我睇佢fb,ig完全唔覺有男友存在過

同你講佢有男朋友= 至少有曖昧緊既對象 唔會特登去呃你
fb,ig見唔到 代表你同個男仔 係COMMON FRIEND以外/ 條女有機會PLAYER

資料不足答唔到太多

你覺得佢有冇秒回你

有時...
咁有冇時係佢喺在線上但係都冇覆你?

hi好耐冇講野
hi好耐冇講野

如果我好想搵佢傾計,但佢又唔係點覆我,可能忙,
咁我應唔應該搵佢好,女仔來

對你無靖心嘅通常都唔會即覆,試咗喺現實中同佢fd d先

現實中好難見到面,都係fd搭搭識
個post就死
或者咁講
個post功成身退
好想同d姐姐拍拖 而家同個姐姐friend wtsapp未試過dead air 就off topic個陣佢會搵其它野講

我20,佢25

聽fd講佢鐘意成熟男人 我仲有冇機會 我真係好想將佢追到手 把聲又好聲
黎緊後日會同佢去唱k 想用自己既歌聲提升佢對我既好感度

利申 朋友有話過我唱歌好聽 例如 唱到 jay周既 楓
癡線我竟然追晒咁多個post

好想同d姐姐拍拖 而家同個姐姐friend wtsapp未試過dead air 就off topic個陣佢會搵其它野講

我20,佢25

聽fd講佢鐘意成熟男人 我仲有冇機會 我真係好想將佢追到手 把聲又好聲
黎緊後日會同佢去唱k 想用自己既歌聲提升佢對我既好感度

利申 朋友有話過我唱歌好聽 例如 唱到 jay周既 楓

年齡唔等於心理年齡喔
如果我好想搵佢傾計,但佢又唔係點覆我,可能忙,
咁我應唔應該搵佢好,女仔來

對你無靖心嘅通常都唔會即覆,試咗喺現實中同佢fd d先

現實中好難見到面,都係fd搭搭識

你約都唔得?
hi好耐冇講野

hi好耐冇講野

點分一個女仔對你有冇好感,定係當你普通朋友?

之前有個貼堂文可供參考
不過我都仲未參透到,想其他大師再指點一下

之前有個貼堂文可供參考
不過我都仲未參透到,想其他大師再指點一下

我上網都睇過好多關於呢啲,但我都係分唔到
事前我係唔知佢有男朋友

你話乾等就無可能架啦
有仔既女 敵人只有一個

同你講佢有男朋友= 至少有曖昧緊既對象 唔會特登去呃你
fb,ig見唔到 代表你同個男仔 係COMMON FRIEND以外/ 條女有機會PLAYER

資料不足答唔到太多

首先,多謝巴打解答
今日傾傾下,佢同我講我地係朋友,佢仲話叫我搵番個好過佢
不過佢圈子大我好多,應唔應該叫佢介紹下d姊妹俾我識,但咁問自己好似好厚面皮
搞到好矛盾
我諗我應該真的要放手但好難一下子放低
要繼續同佢保持朋支關係定遠離佢免得自己再沉落去
btw我圈子真係好細,怕又少一個朋友
hi好耐冇講野

直接講,我好想屌你
hi好耐冇講野

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞