如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有個女仔 有男朋友
我地私底下經常watsapp
佢形容係flirty嘅對話
佢話男朋友知道實分手
但又好鐘意佢到時會死纏爛打
我問咁你又唔del我 佢又話唔捨得del我
姐係點

利申 我手上有其他選擇 佢都知

1你自己調整返 唔再FLIRT --> 轉返好朋友 不過通常疏遠左好多+ 揀其他選擇
2 維持現狀 繼續FLIRT + 但你揀其他選擇
3 試水溫試下撬佢 撬唔成去返其他選擇 +繼續FLIRT

1最正路 2唔過界都OK 3就不敗之地(不過撬鳩人預左有 _ _ )

唔諗3啦
2嘅同時 我想知佢係咪都想順其自然
將來可能有機會

你大可以咩都唔做
條女玩夠自然會疏遠/BLK返你 (2個月內左右 根據無數經驗)
睇你自己決唔決定撬咁解 (成功率唔大)
將來機會都唔屬於你 (因為佢定位左你唔係男友 因為同你一齊你都會FLIRT其他女)

Share下經驗
我都驚佢係咪只係收兵
我有同佢講有女送上門我都冇食
但佢都話我身邊太多女 冇安全感
有個女仔 有男朋友
我地私底下經常watsapp
佢形容係flirty嘅對話
佢話男朋友知道實分手
但又好鐘意佢到時會死纏爛打
我問咁你又唔del我 佢又話唔捨得del我
姐係點

利申 我手上有其他選擇 佢都知

1你自己調整返 唔再FLIRT --> 轉返好朋友 不過通常疏遠左好多+ 揀其他選擇
2 維持現狀 繼續FLIRT + 但你揀其他選擇
3 試水溫試下撬佢 撬唔成去返其他選擇 +繼續FLIRT

1最正路 2唔過界都OK 3就不敗之地(不過撬鳩人預左有 _ _ )

唔諗3啦
2嘅同時 我想知佢係咪都想順其自然
將來可能有機會

你大可以咩都唔做
條女玩夠自然會疏遠/BLK返你 (2個月內左右 根據無數經驗)
睇你自己決唔決定撬咁解 (成功率唔大)
將來機會都唔屬於你 (因為佢定位左你唔係男友 因為同你一齊你都會FLIRT其他女)

Share下經驗
我都驚佢係咪只係收兵
我有同佢講有女送上門我都冇食
但佢都話我身邊太多女 冇安全感

簡單講 你有佢男朋友俾唔到既野
就係FLIRT同曖昧既感覺 可能佢男朋友比較正經果D
條女就係享戀愛而唔洗付出 因為佢一定唔會揀你拍拖
到條女厭厭地咪疏遠返你
睇你急唔急搵拖拍 你玩緊既曖昧條線會突然消失 睇你想場戲完哂先離場(佢疏遠你) 定中離(自己抽身
hello everybody!
女仔對男有意思其實好簡單
唔熟既就係對住你淫笑,隻眼放哂signal
熟既就係睇性格而不同
但共通點都係會望你多d,就算偷望

熟既就係睇性格而不同

熟既就係睇性格而不同

真心同問
個男仔叫你去佢親戚屋企探狗 陪你一齊探狗 打風知你無遮話可以嚟接你 送你返屋企 見你喊會摸頭安慰
咁到底佢係咪有意思定又係ff
真心同問
個男仔叫你去佢親戚屋企探狗 陪你一齊探狗 打風知你無遮話可以嚟接你 送你返屋企 見你喊會摸頭安慰

有d野

會唔會個女仔對你target都有興趣

唔係掛

唔係掛

佢對你2個既關係咁有興趣

唔係掛

唔係掛

真心同問

有d野

但佢又乜都唔講 咁我係咪要不斷約佢比signal?

乜你咁唔冷靜咁快揭左底牌啊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞