如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

冇記錯既話,你男神係player喎?
不過就唔好同追你嗰個男仔一齊喇 夾係好緊要架 千其唔好為拍而拍 傷人又傷自己!
我覺得你反而可以向你位男神透露下自己有人追緊,睇睇佢有乜反應

照直講好似有人想追你] 之後等佢覆完你可以再話對佢冇乜興趣
可能會有驚喜

唔係話逼佢嘅 係純粹知道佢有咩反應都好呀

佢幾時返

有個男仔上年開始flirt我,但我真係hea佢
後來我上年9月同另一個男仔勁fd, 真係日日見,flirt我個個就成日比說話我聽,講野好唔客氣
之後同佢傾返計,跟住我就同佢表白,因為佢一直keep住flirt我,但佢話未準備好所以無一齊到
咁我嬲咗佢,明明係佢flirt我但又話未準備好
佢就係咁搵話題係咁問我野,我都超級hea佢
前幾日佢問我有無同男仔發展,我話有掛,佢話都想我搵到岩心水嘅,佢都搵緊女朋友
佢同我講啲野真係勁flirty, 又話得我一個
我搵佢又秒回,有唔識嘅人dm我 我覆佢地,佢會嬲我
咁係點
有啲1999 sorry

你突然表白嘅
睇落去佢好煩
最憎人發脾氣
特別冇關係嗰陣

我都好憎 chur住曬

佢唔似有唔鐘意喎
有個男仔上年開始flirt我,但我真係hea佢
後來我上年9月同另一個男仔勁fd, 真係日日見,flirt我個個就成日比說話我聽,講野好唔客氣
之後同佢傾返計,跟住我就同佢表白,因為佢一直keep住flirt我,但佢話未準備好所以無一齊到
咁我嬲咗佢,明明係佢flirt我但又話未準備好
佢就係咁搵話題係咁問我野,我都超級hea佢
前幾日佢問我有無同男仔發展,我話有掛,佢話都想我搵到岩心水嘅,佢都搵緊女朋友
佢同我講啲野真係勁flirty, 又話得我一個
我搵佢又秒回,有唔識嘅人dm我 我覆佢地,佢會嬲我
咁係點
有啲1999 sorry

你突然表白嘅
睇落去佢好煩
最憎人發脾氣
特別冇關係嗰陣

我都好憎 chur住曬

以為自己係邊個

冇記錯既話,你男神係player喎?
不過就唔好同追你嗰個男仔一齊喇 夾係好緊要架 千其唔好為拍而拍 傷人又傷自己!
我覺得你反而可以向你位男神透露下自己有人追緊,睇睇佢有乜反應

照直講好似有人想追你] 之後等佢覆完你可以再話對佢冇乜興趣
可能會有驚喜

唔係話逼佢嘅 係純粹知道佢有咩反應都好呀

佢幾時返

你做左啲乜

男女關係唔係非黑即白既
如果下下都咁
好快無哂朋友
拍唔成拖姐,唔洗連朋友都唔做得既。
出個街食下飯好平常。

我係絲

男女關係唔係非黑即白既
如果下下都咁
好快無哂朋友
拍唔成拖姐,唔洗連朋友都唔做得既。
出個街食下飯好平常。

我係絲

做朋友仲輕鬆
不過係咁畀人話收兵

佢咁主動你仲要上黎長篇大論問咁多?

有,你都有就追啦

你做左啲乜

試過兩次行行下街佢撟住我對手
有次我地兩隻手掂到超過5秒但係無拖到手
不過whatsapp好少交流
其實佢唔主動揾你係咪無機

個問題係
你有冇主動搵佢先

有主動過幾次 我驚我chur佢會令佢反感 試過大家都講到興起無啦啦被藍剔咗 嗰下完全唔明點解會唔覆
試過兩次行行下街佢撟住我對手
有次我地兩隻手掂到超過5秒但係無拖到手
不過whatsapp好少交流
其實佢唔主動揾你係咪無機

個問題係
你有冇主動搵佢先

有主動過幾次 我驚我chur佢會令佢反感 試過大家都講到興起無啦啦被藍剔咗 嗰下完全唔明點解會唔覆

宜家又去搵吓囉

有,你都有就追啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞