如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

差七年姐 去馬啦

唔會好多咩

我覺得無乜問題

如果睇個樣都好明顯知佢大我好多呢

其實點解要咁介意呢樣野?大把呀叔拖住後生女都係咁啦 兩情相悅嘅話俾呢d 野煩住幾無謂

我都覺如果因為咁而唔發展好可惜,但我又好介意人地眼光

唔好咁介意
識一對男既大過女既10年
仲有一對個男成個呀叔咁都一齊緊,呢對成日po相係fb
有意思就去啦唔好令自己後悔呀

差七年姐 去馬啦

唔會好多咩

我覺得無乜問題

如果睇個樣都好明顯知佢大我好多呢

其實點解要咁介意呢樣野?大把呀叔拖住後生女都係咁啦 兩情相悅嘅話俾呢d 野煩住幾無謂

我都覺如果因為咁而唔發展好可惜,但我又好介意人地眼光

唔好咁介意
識一對男既大過女既10年
仲有一對個男成個呀叔咁都一齊緊,呢對成日po相係fb
有意思就去啦唔好令自己後悔呀

識幾個大12-13年,so what
話說同一個女仔係TG上 msg好多計傾, 差唔多秒覆咁濟
係上星期出完第一次街 無論行街食飯都講唔停
事後 都仲keep住秒覆 大家會分享下番工做乜, 仲約到聽晚放工同佢食個宵夜
但琴日開始就覆慢左或者heahea地
一開始諗住做個朋友 但出完街之後覺得好似同EX拍拖感覺
慢慢開始上左心 我認毒撚心態無限FF
不過見到佢覆得無以前咁有心 或者online 都唔會秒搵我就好灰
我都知道個答案係我自己沉左船 同一時間佢搵到其他男人 比我更加好傾 對我無咁新鮮
hello好耐冇講野
hello好耐冇講野

hello好耐冇講野

好耐無見
hello好耐冇講野

hello好耐冇講野

好耐無見

我返黎了
hello好耐冇講野

你地幾時一齊姐
hello好耐冇講野

有無flirt 過?

有無flirt 過?

機會來喇 飛
如果同個女仔曖昧過但無聯絡一段時間
仲有無機會

咩事無聯絡
仲有無機會

咩事無聯絡

自己多野煩

一段時間係指幾耐?

利申:對上果次同曖昧對象睇戲係一個月前既事
仲有無機會

咩事無聯絡

自己多野煩

可以試試搵返佢
如果你肯定之前既曖昧係有來有往雙方互動
可能佢一直等緊你搵佢
唔好錯過呀巴打
hello好耐冇講野

你地幾時一齊姐

星星
hello好耐冇講野

你地幾時一齊姐

星星

快啲啦魚魚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞