如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

唔算

唔算

巴定絲?

唔算

巴定絲?

真係好想知佢點諗

依家去左第二個城市玩幾日

仲唔表白

我話佢

平時佢一時時快回,但有時又會見到佢放SC都唔覆我,之前佢話因爲唔想hea覆我所以會耐啲覆

其實我同佢有係whatsapp同SC傾計嘅,已經有啲灰灰地,今日已讀咗佢whatsapp,因為成日都隔咗幾個鐘,我都唔想覆了,然後岩岩佢SC又問我做乜已讀佢whatsapp...

好迷惘,其實佢係咪當咗我係習慣定用來zip時間或者根本乜都唔係

快啲屌醒我...
平時佢一時時快回,但有時又會見到佢放SC都唔覆我,之前佢話因爲唔想hea覆我所以會耐啲覆

其實我同佢有係whatsapp同SC傾計嘅,已經有啲灰灰地,今日已讀咗佢whatsapp,因為成日都隔咗幾個鐘,我都唔想覆了,然後岩岩佢SC又問我做乜已讀佢whatsapp...

好迷惘,其實佢係咪當咗我係習慣定用來zip時間或者根本乜都唔係

快啲屌醒我...

信我
肯同你兩邊傾嘅人都是真心的
佢都開聲問你做乜已讀
唔好咁衰仔啦
以前約個女仔出街睇戲食飯好簡單,毋whatsapp乜野狗屎垃圾都會傾
有時仲會搭下膊頭,飲同一杯野,用同一對筷子
最近佢唔多覆我,又藍tick我,約佢都reject埋,係咪冇機會了?

你講啲咩先

講下做緊咩 個日有咩趣事 問下佢野咁

可能佢唔想傾姐

咁我係咪應該收手

撩多次

撩左好多次了 但佢又肯同我睇戲喎

睇戲好閒姐

呢個hurt到我
我都驚出到黎冇野講
以前約個女仔出街睇戲食飯好簡單,毋whatsapp乜野狗屎垃圾都會傾
最近佢唔多覆我,又藍tick我,約佢都reject埋,係咪冇機會了?

時機過了吧

講下做緊咩 個日有咩趣事 問下佢野咁

可能佢唔想傾姐

咁我係咪應該收手

撩多次

撩左好多次了 但佢又肯同我睇戲喎

睇戲好閒姐

呢個hurt到我
我都驚出到黎冇野講

乜撚嘢都講,唔好緊張,一緊張乜都冇曬

時機過了吧

唉 有咩方法可以補救

時機過了吧

唉 有咩方法可以補救

留名學野
想黎問下意見 我應該點做好

追緊個女仔 佢對我都應該有野 咁6月30號我諗住拖佢
我都未拖 佢已經話知我鍾意佢 但想慢慢黎 觀察下先 而且佢之前個ex有情緒病 佢好驚下個會咁 仲有佢同中學個ex就有野要解決 個ex想追返佢 但佢對人就應該冇野 只係仲有d依賴人咁 我都知要慢慢黎 所以都冇拖到 只係話好 我唔急既 本身想今日拖但知你想慢慢黎都唔會咁做 我班fd都話 如果佢想收兵 就唔會咁講 冇野就直接拒絕唔會話觀察下咩都講晒我知

但之後我飛左泰國五日 個幾日佢就開始成日遲覆我 同我講話我太快想慢慢黎 應該係對我冇信心 因為我之前係追緊佢個fd 本身大家都當對方係樹窿咁 我feel到唔對路 但我知我問佢chur佢就仆街 所以冇同佢講乜 只係同fd傾

到我返到香港都仲係咁 我又cap左對話俾fd睇下咩一回事 點知好撚唔小心send左俾佢 咁佢就問我 係咪覺得佢少左覆我 我話少少 佢就話佢單身左2年 慣左自己一個 雖然呢段時間佢有中意過人 但寧願順其自然 好過突然之間所有野黎得太快 我上星期五話拖住佢 佢好自然會縮 如果乜都突然咁發生 佢會驚左我 所以就少覆我 我話咁我的確有少少嚇親佢 我唔係為拍拖而拍 唔急 慢慢黎 佢話好 我仲問佢 可唔可以好似以前咁接佢放工探佢班 佢都話好

咁個日就正常返 whatsapp密返 而且好似之前咁唱歌send俾我 但尋日又開始一兩個鐘先覆 覆得短 睇落似hea你 但佢又會繼續個話題 陣間接佢收工佢又ok 佢究竟想點

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞