如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

有男仔主動同朋友講對我有興趣,前排主動pm左我,傾左幾日佢一直覆得好慢,今日仲已讀左我,姐係點?

可能pm你前俾你吸引,但之後傾落發現唔係幾岩傾
旅行買左野俾女仔 擺上去ig多謝 係咪皮已收

其實放上IG比唔放上IG會唔會好d?

放上去感覺上係一種曬命

如果放上ig但又無講邊個送咁點
女仔會係用咩心態咁做

係咪話比人聽多人追

貴嘢/想曬畀人睇
如果你送嗰樣嘢好有當地代表性
又有common fds知你去旅行
唔排除佢想曬/曬畀暗戀你嘅女女睇

佢直情指名導姓多謝我
佢鐘意既野黎姐
各巴打,約女仔睇戲點開口好
各巴打,約女仔睇戲點開口好

有男仔主動同朋友講對我有興趣,前排主動pm左我,傾左幾日佢一直覆得好慢,今日仲已讀左我,姐係點?

你chur不?

你chur不?

你chur不?

近排約左個女仔去街睇下戲咁 呢排已經幾曖昧下,成日whatsapp 又有小小flirt咁 之前出左三次街有d身體接觸都冇抗拒(拍下佢頭, 有時貼好埋咁行,扮野"meet"下佢咁) 其實而家仲可以點升溫好 想睇定d先拖

我覺得下次就可以拖
近排約左個女仔去街睇下戲咁 呢排已經幾曖昧下,成日whatsapp 又有小小flirt咁 之前出左三次街有d身體接觸都冇抗拒(拍下佢頭, 有時貼好埋咁行,扮野"meet"下佢咁) 其實而家仲可以點升溫好 想睇定d先拖

仲有咩要睇定
睇中左個大我9年女仔 我22 佢有個5歲大小朋友 好想 幫手湊個小朋友 同佢組織小家庭
睇中左個大我9年女仔 我22 佢有個5歲大小朋友 好想 幫手湊個小朋友 同佢組織小家庭

諗長遠小小
佢對你點?
你養唔養到埋個小朋友
你屋企人介唔介意?

可能佢仲心急過你

可能佢仲心急過你

等你開口,或者保持曖昧關係掛

可能佢仲心急過你

推下先,好靜呢排
本身諗住同有個男仔有機會發展,因為岀街有拖同攬嗰啲,但原來呢兩日佢已經同咗第二個女仔一齊
男仔係咪其實就算唔鐘意都會對人咁做?
本身諗住同有個男仔有機會發展,因為岀街有拖同攬嗰啲,但原來呢兩日佢已經同咗第二個女仔一齊
男仔係咪其實就算唔鐘意都會對人咁做?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞