如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
如果條女唔主動搵你傾 係咪無乜機了

咁你咪做下主動

如果主動左都係灰剔呢?

你有冇同佢有真實嘅接觸?
即係番工或者番學會見到?

個PO真係似功成身退
之前吸收左22個POST既功力
宜家已經同個女仔 一有時間就約出黎既階段 利申大家住好近

大家記得追POST

你唔係諗住打完齋唔要和尚吓話

你唔係諗住拋棄我地吖嘛
信唔信我打跛你
留名追po

你收佢皮算啦

佢無一個更好既咪拖住你
近排返咗1個月pt 鍾意咗個女同事 同佢傾咗4 5日 佢通常都係秒回 但係我覺得heahea地 有時覆個表情就算 呢排佢去緊旅行 有時藍tick完唔會即刻覆 有時過一陣 有時成個幾兩個鐘之後覆再send張相嚟講自己玩咗咩 唉 睇唔透佢諗乜 見佢做線上都唔覆好頹
近排返咗1個月pt 鍾意咗個女同事 同佢傾咗4 5日 佢通常都係秒回 但係我覺得heahea地 有時覆個表情就算 呢排佢去緊旅行 有時藍tick完唔會即刻覆 有時過一陣 有時成個幾兩個鐘之後覆再send張相嚟講自己玩咗咩 唉 睇唔透佢諗乜 見佢做線上都唔覆好頹

你對人有好感
唔代表人地對你有好感
你係咁預設左人地已經對你有好感
諗咁多 不如增值下自己去吸引佢仲好啦

一定係有好感

一定係有好感

你可能太急進,慢慢來

SEND 相畀你我諗點都有啲機嘅

都真係俾左好多機會你,有冇試過傾電話

你地平時係點相處?

你個名
我情況同你一樣

紅巴

都真係俾左好多機會你,有冇試過傾電話

你地平時係點相處?

你個名
我情況同你一樣

紅巴

你可能太急進,慢慢來

你可能太急進,慢慢來

佢鍾意同你妹下妹下,你咪同返佢妹下妹下囉
呢啲嘢急唔黎,你都可以試吓釣返佢轉頭,唔好太上心

你可能太急進,慢慢來

但9個月其實真係長左d...

你可能太急進,慢慢來

去到呢刻,我都無辦法唔咁做 我心諗如果對方真係ok,點會仲要搞咁耐

你可能太急進,慢慢來

但9個月其實真係長左d...

咁其實中間我都同對方斷過聯絡嘅,只係每次都會搵返大家,令我有種沒完沒了嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞