如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
識左個男仔幾個月,每日有keep住contact, WhatsApp傾幾句咁。但佢做野好忙,每日放工翻到屋企就差唔多要訓。都明白做野好chur嘅人係會想留啲空間做下自己野。
想搵佢傾計,但唔係好識開話題,驚佢覺得自己好悶但又驚煩到佢,點樣打破僵局可以了解佢多啲,又唔會令人地覺得chur?

說來話長

講嚟聽下

識左個男仔幾個月,每日有keep住contact, WhatsApp傾幾句咁。但佢做野好忙,每日放工翻到屋企就差唔多要訓。都明白做野好chur嘅人係會想留啲空間做下自己野。
想搵佢傾計,但唔係好識開話題,驚佢覺得自己好悶但又驚煩到佢,點樣打破僵局可以了解佢多啲,又唔會令人地覺得chur?

有無約出黎
識左個男仔 出左幾次街
佢次次都會請我食飯送我番屋企
其實都feel到佢對我係有啲好感
但係呢排覆msg勁冷淡
忽冷忽熱咁算點

有無約出黎

約過兩次食飯,唔知佢怕醜定本身比較慢熱,有啲moment會有啲尷尬。有時覺得佢完全對自己冇意思,但佢又會每日主動contact我,但就好少開話題,捉摸唔到佢想點。
識左個男仔 出左幾次街
但係呢排覆msg勁冷淡
忽冷忽熱咁算點

冷左幾耐?會唔會係呢排忙或者發生左啲咩事?

有無約出黎

約過兩次食飯,唔知佢怕醜定本身比較慢熱,有啲moment會有啲尷尬。有時覺得佢完全對自己冇意思,但佢又會每日主動contact我,但就好少開話題,捉摸唔到佢想點。

有無約出黎

似係怕醜仔 下次有機會唔好約食飯 約去其他地方玩下 試下增進下感情

有無約出黎

似係怕醜仔 下次有機會唔好約食飯 約去其他地方玩下 試下增進下感情

你可以關心吓佢日常,講吓你自己都得
佢主動搵你已經非常好

說來話長

講嚟聽下

一上拉登見到 柏腎
寶寶lm
識左個男仔 出左幾次街
但係呢排覆msg勁冷淡
忽冷忽熱咁算點

唔知佢 之前成日搵我 呢排又唔係成日搵我
可能係忙既
但之前話想同我傾電話 宜家又話唔鐘意傾係想點
識左個男仔 出左幾次街
但係呢排覆msg勁冷淡
忽冷忽熱咁算點

唔知佢 之前成日搵我 呢排又唔係成日搵我
可能係忙既
但之前話想同我傾電話 宜家又話唔鐘意傾係想點

好衰咁諗,會唔會係了解完覺得唔適合所以冷淡左
如果條女唔主動搵你傾 係咪無乜機了

咁你咪做下主動
識左個男仔 出左幾次街
但係呢排覆msg勁冷淡
忽冷忽熱咁算點

其實忙唔係藉口
如果真係有意思 幾忙都抽到時間
個PO真係似功成身退
之前吸收左22個POST既功力
宜家已經同個女仔 一有時間就約出黎既階段 利申大家住好近

大家記得追POST
追緊個女仔,本來都交換左ig,今日發現佢除消左我個follow(佢仲follow緊我)

係咪可以收皮?

咁你咪做下主動

如果主動左都係灰剔呢?
追緊個女仔,本來都交換左ig,今日發現佢除消左我個follow(佢仲follow緊我)

係咪可以收皮?

擺明係。。。
完了
個PO真係似功成身退
之前吸收左22個POST既功力
宜家已經同個女仔 一有時間就約出黎既階段 利申大家住好近

大家記得追POST

你唔係諗住打完齋唔要和尚吓話

咁你咪做下主動

如果主動左都係灰剔呢?

你有冇同佢有真實嘅接觸?
即係番工或者番學會見到?

係咪可以收皮?

擺明係。。。
完了

但係見面又係好close無乜野

係咪可以收皮?

擺明係。。。
完了

但係見面又係好close無乜野

有你唔睇得既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞