如果對你有意思,會比咩signal (22)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

難聽過粗口,其實冇咁易畀佢埋到手佢就會有心機啲去繼續搞你

早啲睇清唔開心一陣好啦

有野想問大家睇下自己係咪諗太多
我六月中開始返下parttime
返工頭幾日已經知道有個男仔成日襯我經過會望我
終於有幾次佢同我講野 通常問我關於我嘅嘢
而且我唔知點解成日同佢對視咗
我初頭覺得冇乜嘢 但總覺得少少奇怪
後尾宜家佢冇乜點望我 但會係附近冇人嘅時候同我傾計 佢又會對住我笑但又唔敢直視我
最奇怪係我企緊某個位同其他同事傾計 佢又唔敢行過黎喎 我一走 佢就行咗去果個位
有冇人可以話我知佢做乜嘢

對你有興趣呀

認真呢? 但我地傾計次數好少

你都同佢傾吓囉

難聽過粗口,其實冇咁易畀佢埋到手佢就會有心機啲去繼續搞你

早啲睇清唔開心一陣好啦

早啲睇清唔開心一陣好啦

早啲睇清唔開心一陣好啦

Be a better you ar
同佢識左差唔多一年
之前番工都會有身體接觸 摸下頭拍下手臂大脾
番完又會約出街食野
但之後開學大家都忙就無乜傾計
搵對方都係因為有野問 有約食飯 不過都隔好耐先約一次 而且次次都係我開口話約 但出到黎又係會有之前既身體接觸
上個星期又係我開口約佢 但佢最後請左我食飯 話下次到我請番佢
佢主動提起約下次 係隨口講 定真心啊?
但我地一向都好少傾到感情既話題
其實咁樣代表咩 係咪fdzone左 無機會
我應該點做
同佢識左差唔多一年
番完又會約出街食野
搵對方都係因為有野問 有約食飯 不過都隔好耐先約一次 而且次次都係我開口話約 但出到黎又係會有之前既身體接觸
上個星期又係我開口約佢 但佢最後請左我食飯 話下次到我請番佢
我應該點做

主動約下次有機呀有機
Push
做野果陣成日發現佢望我
Wtsapp過佢 但已讀幾次左
我係佢身邊 佢會表現得緊張有小動作
但同佢講野又唔望我咁
其實係咪我錯覺咋

利申:絲
同佢識左差唔多一年
番完又會約出街食野
我應該點做

主動約下次有機呀有機

但點樣可以突破下段關係
又唔算好熟既朋友 又唔係好曖昧
成日覺得拖得耐就玩完

HEA時間
A0 Lm
明明我已經可以搭曬佢膊頭
好close好close
但係就係搵唔到一個機會同氣氛同佢講出真心意
我唔知佢係收我兵定點
我只係想訓身一試
點解約出嚟咁難
就連收工食個宵夜都咁難?
我唔想後悔
唔係第一次咁拖
上兩次都係拖得耐比人溝走咗

你自己識做啦,都畀你搭

但係佢寧願同其他男仔飲嘢都唔同我收工食宵夜
我唔知佢爛玩定咩
就係對自己冇信心
做野果陣成日發現佢望我
Wtsapp過佢 但已讀幾次左
我係佢身邊 佢會表現得緊張有小動作
但同佢講野又唔望我咁
其實係咪我錯覺咋

唉已讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞