Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
ok wor 呢個設計
有冇dual sim
點解google唔係香港出行貨
冇咗無限 Hi-Res backup
香港人太西
咩都要R著數
少個function就屌到仆街
啲 5G band 都唔知啱唔啱香港用
粒墨太大,顯眼。。
點解e+ d機唔出番pop up camera..
same
仲記得個OS係 Ice-cream Sandwich
淨係鏡頭位加厚都已經ok
成部機加厚到平哂無咩意思
淨係加厚鏡頭位都唔會變搖搖板
全開 5G, 12 系加粒 Pack or 就咁 13 系已經唔使就住用
你用 SMC 5G 就梗係唔覺快, 你用兩間 C 記就知咩事
係,第一代人面識別
原生android system邊有可能唔支援
世界唔同咗, 個勢唔同咗, 芝麻台要做 5G 一哥, 無論頻譜同財力, csl 都仲有得鬥吓, 另外兩間已經半投降
Asus同小米已經身先士卒向世人證明Pop Up Camera係垃圾
最慘係csl個價係cmhk 2倍
邊有得鬥丫
銀行app係睇model
上次成個s10系列都唔俾用指紋

google phone都未必會加
pixel 3細機真係最靚最啱用,但可惜都壞壞哋

等睇review決定買唔買pro版
s10唔俾用係因為佢個Safe protocol+encryption fail

Pixel series唔需要擔心呢啲問題
壞咩?
鏡頭跌花咗
近排唔知點解成日lag到hang
都夠期換
仲有啲角落位touch screen冇反應
平好多, 個 5G 網絡質素唔差得遠, 甚至係好過, 暫時唯一缺點係室內差過 csl
跌過就無計啦,我係擔心啲無跌機果時情況下,無啦啦唔知壞咩果啲case
我意思用例子引伸出銀行app係睇model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞