Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
我貼哂圖,我話佢既言論似盲撐有咩問題?
又話5G 既on9,volte無影響
咁叫佢盲撐都好合理姐
CMHK根本Cls以本傷人
轉台100GB夠膽死比半價搶客兩舊有找其他5G點爭
有d似當年HKBN玩光纖幾十蚊月費

最搞鬼smarttone呢排多左人去上5g台食個iPhone 優惠不過個plan勁貴 d fd用開smartone 話4.5G仲好用先好笑
其實Google今次用GN1,S21用到新版Gcam後實會有飛躍性畫汁,買唔到P6pro下不失為替代品,S22出後S21減價後值得入手嘅
咁咪姐係有問題囉但呢啲係人地主觀感受 佢覺得冇問題嘛
你講得好岩。我都係有咁嘅大概想法
岩岩格離post有位清講到s21u好倒水,同發熱都幾明顯,問緊佢啲詳情參考下
有無人解釋下Pixel Pass係咩
要睇埋裝咗啲咩app,不過888本身就係一個伏
佢話玩30分鐘,無左20%電,會唔會太痴線
120hz + 888 + 打原神,有咁嘅可能
問緊佢今晚貼電量圖,如有回覆,我轉貼比大家睇睇
佢出得搶客PLAN先好
咁先唔係一潭死水
咁我話佢主觀地盲撐得未?
個問題係你話有問題 而呢樣野係一種主觀感受唔應該有問題 而你又喺話冇問題嘅時候話佢有問題
你知唔知自己講乜
將所有野複雜化做乜?
一句講哂,佢呢樣話on9又無影響既言論
我咪講話佢係主觀性盲撐囉
咁我都係客觀地講出事實姐
明明google係到當香港人係狗都搶住奶
cut呢樣果樣仲俾錢去google洗
又要俾你批鬥?
所以件事係 人地主觀地/盲撐地想買/有錢想送比google
做咩無啦啦變左嘈交咁款
係你話主觀感受冇問題 但又話人有問題喎

客觀事實係唔support volte 5g 而用家盲撐唔係客觀喎

同你講返邏輯問題都叫批鬥咁同你講informative嘅野係咪姐解話你弱智
我一早都客觀講左google唔重視香港市場
仲有一班盲撐既人幫襯佢吹捧佢
我咁講咁都唔夠客觀?
你呢d唔係邏輯,係強詞奪理囉ok?
邏輯就係香港無行貨,俾人迫做太監
依然仲有人係到講無呢樣on9又無影響
去吹捧果件產品ok?
識屌其他廠牙膏,但又唔睇清楚人地間廠點對自己,仲要俾錢人地洗,老遠send過黎
買部機分到咁細又主觀客觀做乜鳩
google當香港人撚狗咁撚都唔係第一年
呢樣係事實無野好駁
盲撐一直都都係到嫁啵呢個事實
我見佢都收左聲,你又加多句落去
我又覺得你多口係到引戰多
你都幾搞笑架喎 條友cap曬圖喺到嘈 我先同佢講人地覺得冇問題有咩問題 佢又嘈乜鬼野呢 又唔係逼佢買 邊個先係引戰呀 仲話人批鬥佢係咩玩法呀
但smartone 個5g 好流
呢個世界總有水魚

係我角度,係香港用水貨 pixel 6, 5G又用唔到VOLTE又用唔到
我就唔會買

但係其他人角度,覺得就算冇都唔緊要

觀點與角度姐
岩,買得就唔會介意,介意就唔會買。
唔盲反就得喇
cap哂圖就唔代表嘈既
連登仔最叻話人無圖
呢家有圖又話人地引戰
明明張圖本身個主角的確係用piexl嫁啵
人地講完都隔左一段時間你先出黎係到挑機
唔叫引戰叫咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞