Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
pixel fold冇咗咩希望tensor嘅能效可以好過888,a15個核電搞到我想玩埋ios
你應該唔使期望tensor 性能會好過s888喇
不過我希望佢慳電要好過s888, 好似係用3叔5納米,技術相對成熟啲,配佢個4700,5000電,加pure Android, 嘩屌,我唔可以唔望住佢
點解PIXEL 個背設計永遠咁撚....
好似聽人講兩個x1 big core,888一個x1,可能會好過888,不過我都唔打機,主要都係想核電核電即買
Ok喎,年年都有啲改變,幾好呀。
同你3叔部s21u比,我硬係比粒s888有啲擔心,所以呢部pixel 6pro, 會係s21u對手。
至於s22u呢啲下一代Android 旗艦,都係留比你地fans追喇
🤝🤜🏻🤛🏻👏🏻👏🏻👏🏻同你想法相似!
機就唔指意佢打,但multi media, 影相,絕對吸引
之前pixel電力一向唔多好,呢代睇黎有大改善。
3年後仲用緊部機再算啦
呢代pixel用自己chipset wor
pixel fold你望下android 12.1 preview, 應該係7" tablet
ok喎
起碼對稱
放枱唔會變搖搖板
諗起雷射眼
唔打機使撚咁大運算力咩, 續航力更加重要

都有班人會用手機剪片既, 果班就要大d既運算力
唔好再用以前嘅眼光睇依家嘅Android 喇。
Pixel 2 都好多健在
你講緊乜
我用緊4a一年仲係好撚順, 但係硬件頂唔頂到3年真係唔知
講真係粒888垃圾 今年s21u其實整體都超水準 三叔個os又喪黎越有心機tune 睇返
oneui4.0 好多細節野大改 唔錯
究竟pixel 有volte先,定iPhone 去m字額先?
pixel 6用google tensor SOC, 都未出實機點同spec點知去到咩水平
應該無volte
通常發佈完之後要幾多日先可以喺美馬落單
咁你同我講做乜
我都係跟返上面個估計嚟講
好醜樣....

Google Pixel 3 啲簡約去哂邊....
點解PIXEL 個背設計永遠咁撚....
Ok喎,年年都有啲改變,幾好呀。
同你3叔部s21u比,我硬係比粒s888有啲擔心,所以呢部pixel 6pro, 會係s21u對手。
至於s22u呢啲下一代Android 旗艦,都係留比你地fans追喇
講真係粒888垃圾 今年s21u其實整體都超水準 三叔個os又喪黎越有心機tune 睇返
oneui4.0 好多細節野大改 唔錯

越黎越有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞