Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
瞓啦傻鳩lte同volte都唔識分
打電話落3G姐
平時有4G
佢啲概念錯到離晒譜
發佈
Ok
想知點解自己唔買
非引戰, 原本想換IP13, 見出PIXEL想比較下邊部好D

想問下 除左CPU外,其他方面PIXEL係咪好過IP?

見到有屏下指模,但唔知5G晶片功耗呀, ROM呀等等之類係咪都係PIXEL好D?
好想Tensor 有超水準表現去迫高通做好啲
但Google 始終係硬體既發展比其他遲
影相黎講iphone 13 夜拍同微距應該優勝
13pro個微距有醫生用黎幫病人檢查傷口,眼鏡
夜拍點贏pixel
拍片就話啫
因為
1. 唔係YT KOL(e.g. Jerry Rigs)
2. Daniel 仲未出聲
條友呃錢的 大家小心
期待啲測試片
想講,今代iphone可以微距拍片果到真係好正呀,又有個雖然唔專業,但好好玩!
睇下今pixel Google 又可以玩咩魔術,同三叔,apple一較高下😘😘
一比我踢爆係呃錢就急到係咁覆
即刻現曬型
咁就曬咗個acc

大家小心佢 要先比曬全數
又要交咩鳩10%平台費

大家睇定小小 到時好多水貨返貨一定平過呢啲呃錢賤種
上面有清介紹間水貨鋪幾好
清,你有無相近嘅水貨鋪,介紹下都好,買唔買,大家到時自己決定姐
先唔講你呃錢

你機價10%再加800
肯等下一定平過你好多

重點係買手機一定係一手交一手
你要一筆過比曬
壞機 點負責
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞