Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
無港行
銀行 payme 好多apps 用唔到指紋?
對比返其他旗艦,佢真係唔算貴,而且有6揀,仲平啲,差少少電同支望遠鏡啫
M字額連電池%都睇唔到
銀行app應該冇問題,但係5G同volte就好大機會用唔到
Iphone 嘅解決方法係係home screen 放個電量widget
不嬲都用到
....
冇5G , 冇LTE(volte)
3千幾可以考慮
5G勢在必行,都係幾年耐既事,快則少於3年tim
CMHK同CSL最佔優,範圍最廣
smt最撚冇前景,偽5G
粒tensor會唔會賣比其他廠
5g食電又好多地方訊號唔夠強,快又真係唔係快lte超多(我淨係玩過smartone 5g嘅感覺)。
係就係勢在必行,不過又唔係急到即刻想要,我個人可以接受無5g,
而volte主要係打機比較困擾,呢點睇人
應該唔會喇。佢都係試行緊,主力仲要唔係打機,唔岩你的。
我係要黎雙修用,佢同s21u 選一
SMT 點解叫偽5G,自己查資料
唔理政見
CMHK CP值最高
即係一個科技進步既環境
要買一部退步既產物(non white list area- hk)
根本就係反智行為
btw your money, your say.
我懷疑三星同Google 打龍通
三星將晶片技術同Google 合作
換取親生仔待遇
相比pixel6我更想an12快啲出街
因為效能只到865左右
無行貨,設計好麻麻
有冇pixel watch
雙修呢部抵玩
仲有無限google photo
一黎三叔肯直接比soc google 用,比佢custom 自己粒u, 二黎google 都唔會搶到台積電嘅生產單,三黎三叔平,而且google 呢粒野都唔係要追最高性能,佢要黎影相,做ai, 多,所以搵三叔順理成章
冇行不了 冇尊重香港人
發報左再講呢啲,s898流出啲數據夠差啦,未必真係咁低嘅。
不過如果想追最高性能,呢粒得確未必係
要問pixel post啲手足,好似無左
屌原來去到5
重量屌打
google: 足夠了
pixel由8系落到7系,依家如果係上返同等於上代8系,對google嚟講已經好夠
(仲要唔使畀鳩通食住)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞