Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
中國香港
真 連android auto都話因為政治問題所以唔會support香港
Google 機算撚數啦 做gmail 學咩人整手機
當年用一年就壞撚左 垃撚圾
Google 機算撚數啦 做gmail 學咩人整手機
當年用一年就壞撚左 垃撚圾

冇用過,但好想轉黎用吓,但好似好多野lock 咗,有啲卻步
如果佢跟iphone出mini就會買
但真係太大部 用唔落手
主要係無5g同volte, 其他無咩lock
轉左包你後悔 好快轉返 仲衰撚過Samsung
真?
有冇咁誇 我個部用左3年都仲好順 電都頂到一日

利申3xl
Google 手機全部都係其他廠代工 QC好就奇
用唔用到3年你就睇彩數
要買android 大把原廠好過佢啦 洗撚買google d 垃圾機

pixel班死忠腦粉唔係咁諗就得啦
明明當你第三世界既人仲搶住奶
5F當真係唔需要倒退返4G
無volte
4G跌返落3G呢個年代真係接受唔到
5G
Htc 做,唔使擔心
咁人地都無在香港賣
係香港班fans 要水都買返來用唧
呢啲情況都唔係第一日發生,
一開始iphone係香港一樣無行貨,都係靠水貨買,炒到天價,啲人都係咁買。
係好野,自然有人買
慵況同當年唔同
iphone係果陣係劃時代既產物,顛倒左傳統手提電話
加上教主威力,炒都叫合理
呢家個年代,iphone同an都大把廠大把選擇
pixel仲係無行貨都算,係香港仲要無呢樣果樣
除左腦粉之外點搞要買佢?
情況
都係嘅,一般用家,真係未必識欣賞pixel.
買得pixel 都係玩家級
係,買佢既都係鐘情佢既簡潔同AI
做主力機真係唔好啦
呢個係你個人主觀姐
穩定我唔ban你
但我就真係唔信咁多間AN廠無一間做唔到你口中既順
睇到你話無volte 4G跌3G都話唔影響
已經唔洗討論落去

芝麻台點解會收到,係因為搶左其他台D 頻譜

呀,唔係,係政府咁啱收番其他台的頻譜重新公開俾人 Bid 過,
又好好彩俾佢 bid 左大半者。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞