Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
我答唔到,我都唔熟pixel啲野,我係想係s21u同pixel 6p之間揀一部Android 姐。
清呢個問題,要去pixel post搵啲手足幫你😅
你係英國買返香港用定係買咗英國用?香港用就唔使諗。英國5g仲未普及,4g都唔係周圍有!
包裝裏面有個插,用嚟機過機用
想要核電機, 依家每日充電最少2次
舊手機得3300mah
我又係想搵核電Android,我依家睇好兩部s21u周pixel 6pro, 頂級機,都係5000電
你可以因應情況開關5g同120hz黎控制電量
有冇真雙sim 同行貨
無了
Nano-SIM and/or eSIM,無行
我已經喺英國諗住到時搵人幫手買完拎過英國比我咋,諗住唔喺英國買慳番d
唔該晒
唔鎖5g同volte 即衝
兩樣香港都無喎
本身lock原因完全唔知為咩
你搞到本身國家人去漫遊都唔方便,QPST見到佢加左幾句野去lock左佢
我呢家喺英國用緊4a 4G速度都有2-300Mbps, 仲快過喺香港

Google 淨係比有人權嘅人有pixel, 其他啲無人權嘅地方,咪咁多嗲
用4g又慳電啲,你有300mb都好很快,都唔使急於用5g
本身用緊個台已經由4G plan免費upgrade 5G, 個台係租用Vodafone網絡
Vodafone 穩唔穩定?你個plan 4g都好很快下
我覺得穩定呀,同埋喺外國其實唔會好似喺香港咁成日出街要用太大流量,所以有正常速度10Gb一個月已經好夠用,我好多時一個月都係用得幾Gb
清,難得你係英國,可唔可以分享下外國人用電話嘅情況。
係香港見到啲外國人,好多人跟本唔會追新電話(我覺得係好事),好多人都係用舊款,而且咩牌子佢地都會有人買
以我眼見d人真係唔會似香港咁追新款,用倒就算,我自己用4a都好開心又細部又輕,外國人就算衫褲鞋祙髪型都係好求其,因為香港成日要見人著得樣衰d都有機會比背後話你又霉又盛,所以其實喺外國生活係舒服嘅
做野都係啦,香港做野,係迫死人果種,窄乾人嘅時間去幫佢做最多嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞