Google Pixel 6系列將於10月20號發報!

594 回覆
87 Like 15 Dislike
老馮秒回咩隔一陣先應都叫引戰 咩事呀

cap圖追住條友又唔叫嘈 隔耐啲覆就叫嘈 我一句話人地主觀感受 但之前先串鳩人咁都覺得冇問題

樓上就講得啱 買家個人自己衡量嘛 唔代表你覺得咁樣買係on9 人地都係咁覺得嘛 觀點與角度姐 而家係條友唔肯接人地接受呢個問題喎
真,同感情一樣
青菜羅白各有所好
有人有處女情義結,只娶處女做老婆
有人唔介意老婆已經百人斬左,照樣娶
更有人叫雞叫沉船,沉到想娶返屋企
以上一切都係自己個人選擇,食得咸魚抵得渴,知自己面對緊乜野風險就得啦
鳩通真係豬隊友嚟
808/888奶晒嘢就全村中伏
算啦,條友我根本都唔想理佢
過左一排先係到搭嗲挑釁
佢點會認
cap圖係講你知係有人盲撐
有圖又屌無圖又屌
咪講左我主觀覺得有人盲撐囉
想抽水行開啦你
點解咁都可以有交嘈
咁唔鍾意咪唔好入黎囉人地覺得無所謂都唔得咩
又loop
我無唔俾
但可以封我口話佢盲撐?
Tensor主要係玩ai, 性能唔好太高期望。
高鳩就無辦法架喇,同三叔成為左命運共同體,睇三叔嘅制程生性啦。
你句盲撐咪就係話緊佢有問題囉

唔講喇 我同其他人討論返pixel野
佢黎緊似會on device去improve個ai model
哦,好行唔送
睇唔透
https://i.lih.kg/thumbnail?u=https%3A%2F%2Fna.cx%2Fi%2FsQAK01Z.gif&h=b58e9169&s=540
屌佢老母大交合!個8號掛到日出,聽日準時叫你班友起身返工!你老母大合交少撚氣
smarttone 無5G係最強
但玩5G好似仲廢過3d人仲繼續用真係情意結
強國台coverage太屈
佢5G死症黎
當大家都上哂5G,佢就會被淘汰,除非佢解決到根源問題
但都仲有幾年貨仔玩
仲要繼續爭扎多陣諗下5G同VOLTE嘅取捨

利申:nexus 5, 6p, Pixel 3XL用家
幾時有港行啊 Google
唔換p6 嘅話你會換咩?
Nexus 過後唔會再有
屌那星!Pixel 6 pro 只係重 175g,輕撚到
iphone 13 pm 係240g, s21u係227g
Pixel 6 207g
Pixel 6 Pro 210g
Ok...210g 係合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞