[7月12前要搞掂轉會] 巴塞隆拿球迷討論區 (199)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Riyad Mahrez wants to join FC Barcelona, Barcelona are considering him as a backup wing option. Arsenal and Chelsea are interested. [sport]

如果唔貴佢都ok
呢條友係好技術,肯打one two
Riyad Mahrez wants to join FC Barcelona, Barcelona are considering him as a backup wing option. Arsenal and Chelsea are interested. [sport]

如果唔貴佢都ok

揾啲唔洗一定要做主角其實都更好

如果唔貴佢都ok

我都覺得佢係李城狂上腳

但佢係有波底,可以輕鬆咁停過波
好多好急既波佢都控得好定
最貼近巴塞既技術突點就是唔需要好大既空間
佢就過左人

如果唔貴佢都ok

我都覺得佢係李城狂上腳

佢就過左人

柏b

如果唔貴佢都ok

我都覺得佢係李城狂上腳

佢就過左人

柏b
https://m.youtube.com/watch?v=8_W51kcHi5Q

雖然佢未必來得成

但我覺得佢係一個好撚特別既球員
馬列斯唔好喇,巴塞前場根本需要係柏度個種走位型球員,波得一粒,講用波,美斯尼馬都夠,同埋個人能力毒撚會差過佢咩,根本無分別
呢度疤d Ching 有冇出來踢波?

yes

國德樓主會燈到7月12都未買到人
馬列斯唔好喇,巴塞前場根本需要係柏度個種走位型球員,波得一粒,講用波,美斯尼馬都夠,同埋個人能力毒撚會差過佢咩,根本無分別

呢樣嘢值得討論
個人能力毒撚當然好過 mahrez
硬浄又硬淨過佢

但好多時好多好搶眼既球員來到巴塞發揮唔到
因為佢地需要空間用波

但巴塞係講配合
進攻方面越細空間都能發揮到及同搓到才較有利係巴塞發展
呢樣野我相信mahrez 係更勝turan

yes

如果夠人踢場衞生波
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

基達,勁到仆街,有佢分分鐘影帝都要後備

記得果陣哥迪奧拿啲換人,連我啊媽都估到,次次踢到六七十分鐘,就換走亨利,換基達入黎,推小白上左翼

yes

如果夠人踢場衞生波

不了

yes

如果夠人踢場衞生波

不了

yes

如果夠人踢場衞生波

不了

收到風街場聯賽兇狠tackle嗰個疤區手足嚟 不了

sor9,個隻羅白話唔到7月唔會講買左d咩人

迷仔今日都要番工?

迷仔今日都要番工?

去左俾女食

迷仔今日都要番工?

去左俾女食

肥婆
https://lihkg.com/thread/277776/page/1

無浸大

荷蘭幾靚 好似係
窮撚未撚出過亞洲

迷仔今日都要番工?

去左俾女食

迷仔住貢耐院都未好番🤦🏻‍♂️

迷仔今日都要番工?

去左俾女食

啲阿姨搞迷仔
報驚

迷仔今日都要番工?

去左俾女食

啲阿姨搞迷仔
報驚

PSG have enquired about the availability of FC Barcelona defender Jérémy Mathieu (33). [le parisien]

用華拉堤換is ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞