[7月12前要搞掂轉會] 巴塞隆拿球迷討論區 (199)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
右邊拉有活力,但冇創造力,所以右閘/右翼要有強攻型
左邊就2場都冇,靠尼馬一個頂住
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

點解唔夠活力?因為3個中場入面影帝同小白跑動小,尤其小白退化得太快,咁假設換個有活力中場,例如蘿白入去,影拉蘿,呢3個絕對夠活力啦。但一樣比人完爆

影拉蘿會打到沙維小白果種中場統治力咩?
不如實際d搵個box to box搶下中場好過啦

宜家係冇活力又冇創造力
影拉蘿係有活力但係冇乜創造力
買一線Verratti/Thiago先可以平衡兩者

影帝就唔洗講 蘿白拉仔都唔係完全係ball winning midfielder既人選啦
依加都冇乜可能做返以前果種絕對控球
與其控又唔得搶又唔得 倒不如正正經經搵返個搶得既返黎好過啦
老實講下季影拉蘿係中場正選分分中衰過今季
最理想係verratti 肉腸 影帝
咁樣夠平衡
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

點解唔夠活力?因為3個中場入面影帝同小白跑動小,尤其小白退化得太快,咁假設換個有活力中場,例如蘿白入去,影拉蘿,呢3個絕對夠活力啦。但一樣比人完爆

影拉蘿會打到沙維小白果種中場統治力咩?
不如實際d搵個box to box搶下中場好過啦

宜家係冇活力又冇創造力
影拉蘿係有活力但係冇乜創造力
買一線Verratti/Thiago先可以平衡兩者

影帝就唔洗講 蘿白拉仔都唔係完全係ball winning midfielder既人選啦
依加都冇乜可能做返以前果種絕對控球
與其控又唔得搶又唔得 倒不如正正經經搵返個搶得既返黎好過啦
老實講下季影拉蘿係中場正選分分中衰過今季
最理想係verratti 肉腸 影帝
咁樣夠平衡

其實有諗過紅牛Keita + Verratti不過應該唔夠錢
至於影拉蘿me係唔認同
影帝個位其實幾惡搞 佢單對單防 好弱雞 如果唔全隊逼搶 佢弱點完全步露 加上中埸又冇控制力 死多兩錢重
影帝個位其實幾惡搞 佢單對單防 好弱雞 如果唔全隊逼搶 佢弱點完全步露 加上中埸又冇控制力 死多兩錢重

不嬲巴單防差,要靠成隊先有用

Agger Busi聯防強

至慘呢加前面三個極少一齊逼

至慘呢加前面三個極少一齊逼

一早冇左迫搶,係唔做
唔迫,引人攻再打反擊,防守基本上變442,得MK落番去守,so9同messi係前面
Umtiti just spoke to L'equipe 21 in an interview said that Barca interest for Dembele is real and that he is ready to welcome him.

影帝要發揮到佢最大功用前題 係要配合全隊逼槍 同 控制力強既中埸 但呢加巴兩樣都無 變左我地弱點 但又唔可以唔用佢
Umtiti just spoke to L'equipe 21 in an interview said that Barca interest for Dembele is real and that he is ready to welcome him.

Wow
Dembele方面有冇回應
影帝要發揮到佢最大功用前題 係要配合全隊逼槍 同 控制力強既中埸 但呢加巴兩樣都無 變左我地弱點 但又唔可以唔用佢

唔關控制力強唔強,1415同上年巴個控制力唔見得強。

影帝需要嘅有附近有一班護到波,帶到波上去嘅人,宜家成隊有邊個做到?之前有沙維,小白,特警,美斯,後期有尼馬。今年呢?

影帝需要嘅有附近有一班護到波,帶到波上去嘅人,宜家成隊有邊個做到?之前有沙維,小白,特警,美斯,後期有尼馬。今年呢?

Thiago

1415 小白大爆發 加上最尾30分鐘有沙維控埸 控制力雖然 唔及夢三 但都係當時數一數二 同上年無得比

1415 小白大爆發 加上最尾30分鐘有沙維控埸 控制力雖然 唔及夢三 但都係當時數一數二 同上年無得比

果年三冠 沙維雖然唔係正選 但後備踢三十分鐘佢完全可以控制倒中埸 我覺得果年無沙維後備未必拎倒三冠

上年影帝打得好,係因為小白穩定同特警係到
係今年上半季食左屎係因為小白傷得密,打比一出小白影帝即刻好左
同埋護到波,帶到波上去 其實同控制力強差唔多

淨買一個華拉提係唔夠
右邊仲緊要過中場
所以如果買比爾連,巴肯定仲差過今年
Mundo Deportivo say Barça are interested in Dembele. Barto will sign many players after Madrid won UCL.

我呀哥係單比利fans,仲要反巴,如果佢黎左巴,我真係想知佢會點
我呀哥係單比利fans,仲要反巴,如果佢黎左巴,我真係想知佢會點

佢生日送件丹比利巴塞波衫比佢

淨買一個華拉提係唔夠
右邊仲緊要過中場
所以如果買比爾連,巴肯定仲差過今年

如果拉影華 美斯上翻翼 拉又協防 右面都還好
今季右邊問題我覺得係由中場導致
不過當年右邉都要執
不過當然右邉都要執
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞