[7月12前要搞掂轉會] 巴塞隆拿球迷討論區 (199)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
misteri 會員拍爛完手掌慶祝完未?
https://lihkg.com/thread/272279?ref=ios

迷仔
https://lihkg.com/thread/272279?ref=ios

迷仔

Hey0迷囝

迷仔

Hey0迷囝

hey0我地巴post吉祥物
迷仔要翻工場攬住d姐姐喊
Umtiti just spoke to L'equipe 21 in an interview said that Barca interest for Dembele is real and that he is ready to welcome him.

有撚用咩
世界級就買唔到
買黎買去唔係貴價垃圾就南美小將
Mundo Deportivo say Barça are interested in Dembele. Barto will sign many players after Madrid won UCL.

有撚用咩
世界級就買唔到
Mundo Deportivo say Barça are interested in Dembele. Barto will sign many players after Madrid won UCL.

有撚用咩
世界級就買唔到

呢個法國
仲有佢絕對買得過
影帝要發揮到佢最大功用前題 係要配合全隊逼槍 同 控制力強既中埸 但呢加巴兩樣都無 變左我地弱點 但又唔可以唔用佢

唔關控制力強唔強,1415同上年巴個控制力唔見得強。

影帝需要嘅有附近有一班護到波,帶到波上去嘅人,宜家成隊有邊個做到?之前有沙維,小白,特警,美斯,後期有尼馬。今年呢?

1415 小白大爆發 加上最尾30分鐘有沙維控埸 控制力雖然 唔及夢三 但都係當時數一數二 同上年無得比

1415小白好似比人話回塘喎
影帝要發揮到佢最大功用前題 係要配合全隊逼槍 同 控制力強既中埸 但呢加巴兩樣都無 變左我地弱點 但又唔可以唔用佢

影帝需要嘅有附近有一班護到波,帶到波上去嘅人,宜家成隊有邊個做到?之前有沙維,小白,特警,美斯,後期有尼馬。今年呢?

1415 小白大爆發 加上最尾30分鐘有沙維控埸 控制力雖然 唔及夢三 但都係當時數一數二 同上年無得比

1415小白好似比人話回塘喎

頭半季係打得差,事實,但之後嗰一年半打得好

岩呀,一直都講
影帝附近一定要有穩定定接球點+出球點
如果唔係佢一受壓迫就食屎
陣中得美斯小白有呢個能力
但對佢兩個體力需求好大,因為下下要跑到咁深接應好哂力
同埋護到波,帶到波上去 其實同控制力強差唔多

所以我咪話囉,巴塞既體系係建基於擁有極強個人能力既個體
而唔係魯營有一種魔法只要你一落場就識傳控

所以球員個人能力永遠係最關鍵

有撚用咩
世界級就買唔到

呢個法國
仲有佢絕對買得過

丹比利堅係有級數

有撚用咩
世界級就買唔到

呢個法國
仲有佢絕對買得過

我意思係果句will sign many players after Madrid won UCL.

果年三冠 沙維雖然唔係正選 但後備踢三十分鐘佢完全可以控制倒中埸 我覺得果年無沙維後備未必拎倒三冠

呢個係華dee 既風格,我有信心佢執行到既
我指迫搶
我地成日聽到我地要買個人返來做替補(係替補級數)
甚至乎唔買(好似msn後備咁)

佢地無諗過一季踢咁多場波買多一個同等級數既人來應付,是好正面既事
咁樣袛會做成良性競爭
(如果我真是要替補何必不用自己青訓)
就算因為競爭,球員尋求出場時間而走,都可以放到好價。

到左今日,我地大部分都唔夠膽講[基士文,丹比利](舉例)買返來係用來做msn 後備。
四個前鋒可以平分出場時間其實好好,好似栢度咁。如果無同級都唔應該借走munir

希望高層重建一隊波唔好只係睇正選
而係放眼起碼有14-15個有競爭力既球員。
我好想佢可以執番好守死球,1415果年守角球守得好出色,但之後冇哂呢樣野

佢地無諗過一季踢咁多場波買多一個同等級數既人來應付,是好正面既事
咁樣袛會做成良性競爭

到左今日,我地大部分都唔夠膽講[基士文,丹比利](舉例)買返來係用來做msn 後備。
四個前鋒可以平分出場時間其實好好,好似栢度咁。如果無同級都唔應該借走munir

呢家隊波連搵齊十一個有競爭力既球員都難

咁樣袛會做成良性競爭

主要係有競爭力未必會肯坐
而且人工又唔會低
疤啲人工比個MSN已經拉到好盡
呢到有無師兄去過巴塞睇波

咁樣袛會做成良性競爭

而且人工又唔會低

中場球員應該會肯來
大家都知巴塞中場咩料

Msn 就真是好kick
街外D 人驚左佢地三個個名
實際上係三個都唔可以應付踢足8 成以上既比賽

我13-14 睇巴對蝗

我13-14 睇巴對蝗

睇住山齊士笠死迪亞高勞比士

咁樣袛會做成良性競爭

而且人工又唔會低

中場球員應該會肯來
大家都知巴塞中場咩料

Msn 就真是好kick
街外D 人驚左佢地三個個名
實際上係三個都唔可以應付踢足8 成以上既比賽

唔好話世界級 正常一線尾前鋒都唔會想坐啦 前鋒就買唔到架啦 與其又買個paco咁嘅 收翻埃及好過啦 後備佢打都叫還好 又打到曬三個位 再加埋paco(佢可以睇多位嘅) 後備係ok
至於中場 唔好諗咩黑腸啦 一買就買個超強控制同組織 唔好話中場唔夠硬 你要逼搶嘅拉羅都夠 佢地都係無限氣嘅 再者控制強唔等於唔做逼搶 今季唔夠硬係因為小白老姐 再者中場組織問題嚴重好多 你買黑腸技術如果唔夠嘅又係拖慢成隊波
真是要睇下我地set 既目標
多缐作戰真係要保持水準

Paco 係一個好後備,佢個人能力係遜過msn
係陣地戰及配合暫時跟唔到
但佢提供到前面既活力擾亂到後衞
贏蝗佢好重要。
而且本身踢法同巴塞有出入,要時間。如果佢出多d 場就好好多。

但呢個moment 我相信巴塞唔會比咁多時間扶paco
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞