[7月12前要搞掂轉會] 巴塞隆拿球迷討論區 (199)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike

家庭原因啦

踢馬體但鐘意皇馬

蝗狗唔要味去下體,之前有個下體女足味係咁,(蝗無女足)前年蝗贏左下體,係tw好開心咁為蝗慶祝po圖之後俾下體炒左。

咪同Raul Juardo一樣

槍改左呢個名搞到唔記得you 仲記錯you係奧洲仔

佢唔係兔囝咩

等夠30日就改番做兔b架啦
btw我女友唔係肥婆

是味雖,學人改名,矛左支槍
呢排冇哂買中場消息

家庭原因啦

踢馬體但鐘意皇馬

蝗狗唔要味去下體,之前有個下體女足味係咁,(蝗無女足)前年蝗贏左下體,係tw好開心咁為蝗慶祝po圖之後俾下體炒左。

佢唔係兔囝咩

是牙,me記錯左佢係澳洲仔,澳洲仔岩岩出現渠又出現先g me記錯左

Me 澳洲仔 marin 巴禾
巴post四大高汁
呢排冇哂買中場消息

weigl 囉

踢馬體但鐘意皇馬

佢唔係兔囝咩

btw我女友唔係肥婆

我系佢女友

格劍

踢馬體但鐘意皇馬

佢唔係兔囝咩

btw我女友唔係肥婆

是味雖,學人改名,矛左支槍

茅左支槍姐 有邊個未睇過我張相丫

家庭原因啦

踢馬體但鐘意皇馬

佢唔係兔囝咩

是牙,me記錯左佢係澳洲仔,澳洲仔岩岩出現渠又出現先g me記錯左

巴post四大高汁

you只是funson 4大mk
呢排冇哂買中場消息

weigl 囉

Don Balon可信性同太陽報差唔多
希望唔會賣細佬

賣嘅話真係嬲 不如賣Ag

要賣都賣個好價錢唔該

都係嗰句 賣左Rafinha咪又要買番個 難道用Ag?

賣細佬收極30m 買到咩人 買到咪又係後備料 咁換黎做乜 細佬打後備有餘啦又夾 買個個翻黎又未必岩打

終於有人十卜me

禾不嬲刀十卜你架啦綠帽bb

我記得上年有個球員打女友俾人拉左,佢阿哥黎?

靜係記得都係馬體後防

Atletico Madrid's Lucas Hernandez and ex-partner both given community service following domestic violence convictions

佢兩兄弟都係賤種蝗迷
所以人品係咁上下

你講乜嘢呀
吾皇最有品

話說吾皇下年贏CL 有6倍
可以allin 定 下年呢個時候就上到車

按左層樓嚟買了

下年搬半山獨立屋
搬左請晒疤區手足淫亂派對

John
DON BALON:
Barça are willing to offer around £44m for Dortmund's Julian Weigl, who has handed in a transfer request at Signal Iduna Park

呢單肯定吹水,寧願要Dembele

丹丹

家庭原因啦

踢馬體但鐘意皇馬

佢唔係兔囝咩

巴post四大高汁

再細分就係巴禾=兔b>>>>> 馬連>澳洲仔
如果有Dembele可以見到mk左 dembele右
J死我
J死我

如果佢黎 我改名叫丹比狗
Christen Eriksen admits you cannot say no to Barcelona.

@包禾
大家有冇睇一桐?
Christen Eriksen admits you cannot say no to Barcelona.

@包禾

Not the best choice

@包禾

ok, 下季印佢
J死我

小花踢後備

@包禾

ok, 下季印佢

唔想知你件熱狗波衫印邊個
J死我

小花踢後備

Ney so9 Dembele
Messi
Busi Verratti
對爆零防守

家庭原因啦

踢馬體但鐘意皇馬

佢唔係兔囝咩

巴post四大高汁

再細分就係巴禾=兔b>>>>> 馬連>澳洲仔

禾典刀巧過馬連la ching

@包禾

ok, 下季印佢

唔想知你件熱狗波衫印邊個

我剩係疤衫先會印名
話説今日係旺角見到幾個人著左新波衫
好樣衰
話説今日係旺角見到幾個人著左新波衫
好樣衰

對吾住牙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞