[7月12前要搞掂轉會] 巴塞隆拿球迷討論區 (199)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
買比爾連唔係問題

問題係45m係咪on9
我地賣阿狗啲人就咁撚平

弱智

同古天奴一樣
個價唔值
買比爾連唔係問題

問題係45m係咪on9
我地賣阿狗啲人就咁撚平

弱智

水魚疤係咁上下
Turan 退出國家隊,巴狗就精d用多佢一季啦

球隊退出國家隊簡直係球會福音

佢人工應該唔低?

7m1年

你買個新人都要4-6m人工,轉會費呢
最主要係turan真係高效
咁高價買返,仲要有半季係硬食冇得出,咁都仲唔用佢多d?

我覺得華dee 強調迫搶,佢可能會放棄杜蘭
杜蘭有技術
同埋不論進攻防守,好多時55 波都贏到

但佢唔可以大面積咁跑去迫
係迫搶既層面上佢未必附合到華dee 風格
土方bb又俾人bin

佢人工應該唔低?

7m1年

杜蘭有技術

真 杜蘭黎就係為左唔想跑咁多
睇落佢係高效但好多入波助攻係打下游 始終佢都開始老 我又覺得放棄佢用後生跑得搶得又未必唔好嘅

佢人工應該唔低?

7m1年

杜蘭有技術

真 杜蘭黎就係為左唔想跑咁多
睇落佢係高效但好多入波助攻係打下游 始終佢都開始老 我又覺得放棄佢用後生跑得搶得又未必唔好嘅

都有咁既感覺
想加d 硬淨原素而唔係靠跑動
但反削弱左我地班重心球員既發揮
BBC Sport @BBCSport

Barcelona are aiming to get a £45m deal done for Arsenal right-back Hector Bellerin before the end of June.

Gossip:
@BarcaWorldwide

Verratti to Barça is done. Estimated fee between 70M - 80M. Source: some catalan news (reliable)

但Catalan 已經唔reliable
佢打下游刷數據?
歐聯個小組首名有3分係靠佢贏返黎,果場慕遜打到巴塞仆街添呀
仲有,係安歷基唔用佢打強隊,唔係佢冇料打強隊
發覺你地都幾似阿仙奴d人 覺得一個球員30歲就係老將就要賣

dso,拉芬拿都後生架,咪一樣少搶逼
佢打下游刷數據?
歐聯個小組首名有3分係靠佢贏返黎,果場慕遜打到巴塞仆街添呀
仲有,係安歷基唔用佢打強隊,唔係佢冇料打強隊

佢前面有個三件又難啲出黎打既

佢唔係想唔咁逼搶先黎巴咩
尼馬冇得出個陣,杜蘭頂佢個位打得好好,好似場場出都有貨交咁濟

呢個概念係咪有d矛盾?
1.巴塞興起就係6秒反搶,佢黎之前應該都知
2.而家隊隊都係前場開始搶逼架啦,

呢個概念係咪有d矛盾?
2.而家隊隊都係前場開始搶逼架啦,冇人話要佢下下返禁區回防
上個月第一次係波衫鋪頭買巴塞主/第2作客 返到屋企睇真d原來made in thailand
網上又有d人話係翻版
係咪真係翻版因為唔識英文 係咪一定要官網訂先信得過
尼馬冇得出個陣,杜蘭頂佢個位打得好好,好似場場出都有貨交咁濟

呢個就係安歷基死症囉,為左msn放棄所有戰術,所有球員

呢個概念係咪有d矛盾?

佢自己講
唔知佢有咩錯觀念巴唔洗搶
上個月第一次係波衫鋪頭買巴塞主/第2作客 返到屋企睇真d原來made in thailand
網上又有d人話係翻版
係咪真係翻版因為唔識英文 係咪一定要官網訂先信得過

官網好似都係thailand

可能是嫌棄佢老罷
30 歲唔多唔少都定左型,同埋佢特點唔適合踢迫搶
小白,沙維就算30 up 佢都會迫搶
係佢地根深蒂固

D so,拉芬都仲後生
當然可調教可能性大d
但我都覺得d so係夾巴塞攻中既打法多過拉芬

呢個概念係咪有d矛盾?

佢自己講

我講緊你地個概念

佢唔想好似踢馬體會參與太多防守工作,但巴塞前鋒ge防守工作本身已經唔算多,同佢冇得出/留唔留隊根本冇乜關係
前鋒係對面半場做少少搶逼,全世界都係咁架啦

呢個概念係咪有d矛盾?

佢自己講

我講緊你地個概念

佢唔想好似踢馬體會參與太多防守工作,但巴塞前鋒ge防守工作本身已經唔算多,同佢冇得出/留唔留隊根本冇乜關係

我未聽過呢個原因
我淨係知安歷基好欣賞佢
其實除左疤,仲有冇邊間想買比爾連
其實除左疤,仲有冇邊間想買比爾連

無了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞