[7月12前要搞掂轉會] 巴塞隆拿球迷討論區 (199)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
話説今日係旺角見到幾個人著左新波衫
好樣衰

Sor 9 囉

我印埋牙朗同 12章落去

做乜

型撚到

型撚到

玩玩具 不了
EA PR:

Today, Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) announced Cristiano Ronaldo of Real Madrid C.F. as the global cover star of EA SPORTS™ FIFA 18, launching worldwide September 29, 2017 on PlayStation®4, Xbox One, PC, Nintendo Switch™, PlayStation®3, and Xbox 360* systems.
sg sg sg
EA PR:

Today, Electronic Arts Inc. (NASDAQ:EA) announced Cristiano Ronaldo of Real Madrid C.F. as the global cover star of EA SPORTS™ FIFA 18, launching worldwide September 29, 2017 on PlayStation®4, Xbox One, PC, Nintendo Switch™, PlayStation®3, and Xbox 360* systems.
sg sg sg

Switch個畫質同ps3差唔多
EA PR:

sg sg sg

似幾好丫
But Fifa Ut下年出legend令me想退出了
EA PR:

sg sg sg

竟然 未買
有冇黑色大肉腸中場呀
EA PR:

sg sg sg

竟然 未買

有我朗
不了
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

基達,勁到仆街,有佢分分鐘影帝都要後備
約戰post笑死me
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

黑腸有少少治標唔治本既感覺
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

黑腸有少少治標唔治本既感覺

平買黎sub is fine
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

點解唔夠活力?因為3個中場入面影帝同小白跑動小,尤其小白退化得太快,咁假設換個有活力中場,例如蘿白入去,影拉蘿,呢3個絕對夠活力啦。但一樣比人完爆
DON BALON:
Barça are willing to offer around £44m for Dortmund's Julian Weigl, who has handed in a transfer request at Signal Iduna Park

呢單肯定吹水,寧願要Dembele

丹丹

收番森仔仲要懷高做乜
買件黑硬粗好過啦
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

點解唔夠活力?因為3個中場入面影帝同小白跑動小,尤其小白退化得太快,咁假設換個有活力中場,例如蘿白入去,影拉蘿,呢3個絕對夠活力啦。但一樣比人完爆

有人專心掃蕩,可以解放羅白/拉的進攻能力
買Dembele點睇
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

影拉蘿會打到沙維小白果種中場統治力咩?
不如實際d搵個box to box搶下中場好過啦
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

宜家係冇活力又冇創造力
影拉蘿係有活力但係冇乜創造力
買一線Verratti/Thiago先可以平衡兩者
有冇黑色大肉腸中場呀

唔使要呢類型啦

點會唔需要
依加疤中場就係唔夠活力
一隻肉腸幫到好多

宜家係冇活力又冇創造力
影拉蘿係有活力但係冇乜創造力
買一線Verratti/Thiago先可以平衡兩者

影邊有活力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞