[7月12前要搞掂轉會] 巴塞隆拿球迷討論區 (199)

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
屁馬去左睇玩具

個頭好㭍

證明佢仲係小朋友
前:Neymar, Suarez, (Messi / Dembele)
中:(Messi / Verratti), Rakitic, Busquets
後:Alba, Umtiti, Pique, Bellerin

Bellerin fuck off
Semedo/ Aurier

veratti fuck off

want Andre Gomez

Breaking: Theo Hernández has reportedly been accused of sexual assault.
Breaking: Theo Hernández has reportedly been accused of sexual assault.

係咪國王盃罰球嗰條友

係咪國王盃罰球嗰條友

yes,鏟傷av同埋蝗狗今年要買果個
番左一日工已經唔想再番
番左一日工已經唔想再番

助咩又成日改名牙
番左一日工已經唔想再番

助咩又成日改名牙

番工真係好辛苦呀mic jai
番左一日工已經唔想再番

助咩又成日改名牙

返咩
番左一日工已經唔想再番

助咩又成日改名牙

me覺得要俾幾百磅既肥婆蝕辛苦d
番左一日工已經唔想再番

助咩又成日改名牙

番左一日工已經唔想再番

助咩又成日改名牙

完左orientation 就坐係到睇左成日readings 同埋我個team senior manager同md都坐係我隔離 好撚大壓力
華拉迪=無品狗
Ag=秀髮靚仔球王

真係識波自然會揀後者
華狗對榜尾要叫隊友插水引走龍門,空龍先入得一粒

Ag就走靚位入兩球靚波

立見高下就係呢d
希望唔會賣細佬

賣嘅話真係嬲 不如賣Ag

要賣都賣個好價錢唔該

都係嗰句 賣左Rafinha咪又要買番個 難道用Ag?

賣細佬收極30m 買到咩人 買到咪又係後備料 咁換黎做乜 細佬打後備有餘啦又夾 買個個翻黎又未必岩打

就算想換都唔係賣細佬來換啦,細佬除左多傷啲之外,完全唔覺其他後備中場表現好過細佬
希望唔會賣細佬

賣嘅話真係嬲 不如賣Ag

要賣都賣個好價錢唔該

都係嗰句 賣左Rafinha咪又要買番個 難道用Ag?

賣細佬收極30m 買到咩人 買到咪又係後備料 咁換黎做乜 細佬打後備有餘啦又夾 買個個翻黎又未必岩打

終於有人十卜me
個topic咩事

佢呀哥之前打女朋友比人拉左

我記得上年有個球員打女友俾人拉左,佢阿哥黎?

靜係記得都係馬體後防

靜係記得都係馬體後防

乜兩兄弟都咁

靜係記得都係馬體後防

乜兩兄弟都咁

靜係記得都係馬體後防

Atletico Madrid's Lucas Hernandez and ex-partner both given community service following domestic violence convictions

佢兩兄弟都係賤種蝗迷
所以人品係咁上下

靜係記得都係馬體後防

乜兩兄弟都咁

家庭原因啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞