[DC綜合 #14] 話咁快又DC FanDome

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
DC從來得Poster屌打marvel
After the reports of test screening held yesterday, The Illuminerdi now claims that Gal Gadot's Wonder Woman will be appearing in the ‘Shazam!’ sequel.

等睇垃圾
動作場面同選角都ok

Ben
真係flash 改變左個DCEU
Zod
WB我屌你個老母
屌你老母WB!
又撚你班狗
睇蜘蛛俠咪算囉
睇marvel開開心心
睇dc屌哂鬼咁辛苦做乜9
換句話講,即係Supergirl都取替左Henry cavill
https://youtu.be/e-3zR6SmAoM
DC fans這些機會不是屬於你的
Henry Ben
Wb食撚屎啦屌你老母
用個老batman做dceu batman 係做乜撚野呀

利申 中意Michael keaton batman
無眼睇
又係Walter....
睇埋WW3就算...雖然ok jason aquaman同ezra版flash 但換走Batfleck同henry 對DCEU未來無咩興趣
Ww3都係同一個導演 條友講過話ww唔應該用劍
等睇又拍垃圾
一早都預左 之前肯放zack Snyder JL算係完左心事
會繼續睇新DCEU
究竟今時今日仲係到講 DC has a bright future
Wb has a plan for dc既人係咩心態?batman 都換埋人 你話我聽有咩bright future?有咩plan咁巴閉?食撚屎啦wb

唔撚睇你套垃圾batgirl 呀 收皮啦wb 希望wb早日執柒左佢
散修修咁,唔知想點
Bright future=黑人 女權 LGBT
有冇來緊DC戲既schedule
點解你咁執著把劍
用lasso唔好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞