[DC綜合 #14] 話咁快又DC FanDome

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
乜意思?
batman logo個圈頂花紋咁似ben affleck個護目鏡
新甲
red death
第一集就打red death 都幾有創意
辣殺
你觀察力咁勁 點跟到你
好波
有冇人有睇《Titans》?

睇左一集已經睇唔落去
成套嘢真係得返d女好J (除咗個黑肥婆猩火)
網上睇到個肥婆,第三集食咗Superboy 隻豬,究竟點解會咁寫?
Superboy 又係on撚99,成日自己衰on9奶完嘢就話Lex基因連累佢,佢老味有返Lex十份一智商就唔會次次搞到pat屎咁啦,叫佢解密碼拆炸彈居然要用窮舉法一個一個試,睇到我呆撚咗
見佢寫到batman 咁廢已經想棄
不過最後都係屌住咁睇
屈鳩成個Bat Family都有精神病,睇到想笑
我仲係唔明點解scarecrow可以走出個病房走去復活jason 仲要有咁大個地牢係arkham地底
大佬 如果佢係可以咁樣自出自入 一早走左出arkham asylum 啦 使等你jason黎救

呢到真係完全唔make sense 但聽講套劇姐夫有份寫
如果係咁既話都難怪寫得咁垃圾
點解做到第3季都可以咁爛執柒佢慳返啲budget啦
S2 已經爛到嘔
睇黎s3連開都唔洗開
未試過唔爛 靠造型演員carry
Nightwing個演員同套suit完全浪費晒
放佢入dceu拍住Batfleck 仲好啦
我係估唔到佢劇情可以爛過arrowverse
redhood仲要變到成隻稻草人嘅狗咁 殺小丑又係佢嘅計劃套衫又係佢整出嚟 真係完全冇動力睇呢套垃圾
其實睇第一集開頭有d 期待 重現Jason 之死 但拍到又無Batman又影唔到Joker

之後Brace知Jason 死後變到成個傻仔咁就睇唔落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞