[DC綜合 #14] 話咁快又DC FanDome

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
大家都係想睇到dc universe 姐
依家每套都玩獨立咁
你希望佢獨立拍幾套成功,之後可能仲有機會走翻埋一齊。一開始一齊拍成功機會好微啦
依家就係屌佢唔用返zack d人嘛
呼聲最高既Henry 又唔用 Batfleck 又唔開戲
開埋d 2 3線角戲 peacemaker
點為止成功?

我覺得MOS , BVS ,Zack cut JL好成功架喎

唔係點會講足幾個Post又Zack前Zack後,係因為大家都覺得釋懷唔到先繼續討論。

到轉頭一刻子全部野Reboot哂否定哂之前嘅野,咁睇嚟做乜鳩? 依家新Batman咪又係本是同根生。

山水有相逢乜你想成日要擔驚受怕一下子又換人做下一個Batman咁樣咩?
呢兩套都有d期待
其他唔知 WW1984個個準到爆 搞到睇時無驚喜
有咁多條友演過batman,換人有咩大不了喎,點會去到擔驚受怕嘅程度呀
蝙蝠俠電影咁多年嚟都係一個載體比導演去表達自我,Tim Burton講怪胎,Joel Schumacher講gay,Nolan講恐懼,反恐,仇富。我覺得無乜需要去限制一套蝙蝠俠應該由咩人做,要係咩風格,殺唔殺人唔一定要學Marvel每套都只係為左建築一個宇宙
早在2020年時剛宣布辭演《蝙蝠女俠》(Batwoman)第一季不久,露比蘿絲就曾《Entertainment Weekly》中透露過因拍戲受傷,必須接受手術治療一事。她表示當時劇組做出了十分不合理的要求,要她必須在手術後十天就必須趕回去拍戲,但事實上在當時的傷勢必需要靜養約一個月的時間才能夠返回工作崗位上,否則會因此影響傷勢。

而此次的爆料,露比蘿絲更詳細透露了那時節目製作團隊的不合理要求。當時的前華納兄弟電視公司董事長Peter Roth以情緒勒索的話語要脅,表示若是無法在規定的手術後十天回到劇組進行拍攝工作,不僅是耽誤所有劇組成員的工作進度,更可能因為她一人害得所有人失去工作。

因此,露比蘿絲在IG限時動態中更也提到,若是無法達到Peter Roth的要求,便會宣揚要開除她,甚至變本加厲動用私家偵探來監視自己的一舉一止。誇張的是,除了被點名的Peter Roth外,負責《蝙蝠女俠》節目統籌的Caroline Dries也被指控根本沒有心思認真對待節目製作,一年的拍攝時間,前前後後僅探望片場4回。
閃電俠條片有出戒指 係唔係套新suit會好似卡通咁變身時戒指變出黎?
幾時先有綠箭俠電影版呀

明明電視儲落唔少fans
人氣又至少好過m記依家個啲二打六上氣下氣

近二十年得一套舊超人嘅續集 一套新超人

同埋5-6套蝙蝠俠 真係太多啦
根本一早應該拍,連black canary 都有,都未有oliver
BREAKING NEWS: Darnell Metayer and Josh Peters (Transformers: Rise Of The Beasts) will write the script for Michael B. Jordan's Superman project for HBO-MAX, which is now titled VAL-ZOD.

https://deadline.com/2021/10/michael-b-jordan-val-zod-superhero-writers-darnell-metayer-josh-peters-hbo-max-1234863004/

竟然唔係之前咁話直接取代Henry Cavill做Kal El
MBJ個project唔係黑人Kal
睇完琴日本Long Halloween Special,洗走哂電影啲柒味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞