[DC綜合 #14] 話咁快又DC FanDome

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
Harley Quinn要2022
幾時話有joker
henry係咪超人無望
green lantern crops 繼續無影
丁屎都無提 好波
今年真係好差
D game無gameplay
Full trailer 得batman 一條
新消息又無 green lantern corps套tv搞左幾年影都無隻

究竟做乜9
拍左一堆高質戲 外國一早幫佢平反曬 井底蛙
今年ON9到
其實個BATMAN吹那真係冇普遍啲人講到咁好囉
可能完全都唔關DCEU事,FANS想睇既係DCEU完撚全隻字不提
你老尾又冇BEN又冇牙亨,突登唔出
最撚白痴係點解會出PEACEMAKER SERIES
真係ON9到冇人有,大把更好既角色出幾時輪到佢
TSS入面又死撚左,出黎做乜?曬哂啲錢
THE FLASH得個少少乜撚都SHOW唔到究竟做乜?
得BLACK ADAM係有啲睇頭,其他真係ON9到極致
冇左ZACK SNYDER既DC好似完全暴走咁,WB係咪有心想完埋呢幾部戲直接接撚埋成個DC
根本完全係HEA鳩咁做好似冇諗過想BULID返DCEU,明明你係知道FANS係想睇乜,係咪想捧PEACEMAKER做世一等以後啲普羅大眾一諗起DC就係ON9 濕鳩 低俗 白痴低鳩能無離頭?
今年真係激到一肚氣,DC變到咁
大部分都同意 不過依家仲係hamada ann同tobey呢三條撚屌掌權搞緊dc 但係等下年同discovery 完成左個合併後 呢三條友可能就會走人 而discovery 個ceo好撚中意zack 所以要睇佢點發展

Btw peacemaker無死到架
The Henry superman is dead , bury it
First time?
一日未開拍都可以成個show cancel
而家先知
睇完ZSJL當留左個美好回憶
你睇到整死肥Ben,洗走Henry就知變撚哂
正常superman就無喇,變左Supergirl囉 電影個個
一係就 黑人 superman囉 已經籌備緊
Superman呢個brand已經玩L完,漫畫出埋個個仔雙性戀
而家左膠,LGBT當道,DC都唔例外
以後只會有更多黑人、女權戲

等撚左幾多年啊
人做fan你做fan做到咁撚辛苦
仲要完全cut走henry affleck
洗唔洗咁樣啊
琴晚最滿意係batman
之後就係黑亞當
其他好似完全無野睇咁
水行俠仲拍緊預咗無預告
但連flash都係得咁少野睇
ss隻game等咗一年都係無gameplay睇
ww84仆直左都叫3係咩玩法
頭先skip住睇完 同意今年搞到好爛
上年係好興奮 又WW84 又勁多重要公佈
咦家只想將DCEU剩返果啲戲同shazam睇完 其他peace maker果啲就不了
華納不嬲仆直就拍
呼聲高就唔拍
一定要同fans 作對先安心
但係華納覺得bvs仆直就搞鳩Zack
Long Halloween?
以為shazam 都有啲野睇下
套新suit 靚
希望慢慢舖下
慢慢轉嚴肅 最後打black adam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞