覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

480 回覆
570 Like 2595 Dislike
要touch id
要touch id
要touch id
我自己有時face id 鎖左都唔介意輸入約16-18位左右長度的組合密碼來解鎖,已持續兩年。

方便同安全永遠都有衝突,要求touch id 行先你一係繼續等一係等iPhone 8。否則嘈係無用,事實就係人地WFC。
唔明點解你唔怕點解唔去中你咁大愛又愛病毒應該同佢地共存再幫佢哋繁殖喎
FaceID揸車先方便
除非你on9,連個電話座都慳

我揸車收到signal/WhatsApp
好似望倒後鏡咁望一望個mon就解到鎖
睇埋條message

係回覆果下on9 d,要靠Siri
覺 好撚煩
其實都預左唔會有架啦
Apple出一樣野 次次都放幾年風先真係出到
咁Touch ID 又安唔安全,可唔可靠?
如果可靠點解唔整落power button?
Why not both
我諗用bank app/ Apple Pay嘅face Id 係可以最確保係本人用緊
坐寫字樓嘅買個無線差電座打斜部機放用faceid仲方便
仲唔駛下下俾人見到撳電話
人地講全世界都你就講英美
你唔好講日本韓國
咁第一個大問題我就已經肯定左有,就係擺左手定右手。

如果兩邊要顧及Apple就要整多兩種新模同生產線,仲要唔知收唔收得番,成本其高。

如果擺機頂就反智吧,我又唔係ET隻手指無咁長。
on9 有多一個解鎖option點都好過少個option啦
你隻垃圾手指廢咪用返face id囉
touch id用起上黎方便好撚多
iPad都用返power制touch id啦
Ching 無食指?
Improved 咗 Touch ID 咪唔係舊囉
咁ipad mini6呢,都係舊技術?
你全世界得英美加?
睇呢個post ifan真心屈
係弱智方面
屏下指紋要整大部機
驗下腦啦
基本裝備
美國公司出機
駛唔駛睇哂你亞洲同非洲需求?
Ching 你用iPhone 13 pro max的話,右手手心頂住機底下仲長食指,請問你夠長摸機頂嗎?

定你食指有6.7 inch長?
定反智地設計大機無touch id 得細機有?
順手屌埋耳痛撚啦 耳痛又要用降噪
Ching 放左邊未得
之前都話左今年肯定無架啦
有既話做乜整watch 解鎖
年年爆流感我都無中, 戴唔戴都係咁
咁又點?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞