覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

480 回覆
570 Like 2595 Dislike
你都on99 就係每次出都會搵藉口比自己換
X轉11pro同自己講多咗鏡頭仲要有隻墨綠
11pro轉12pro 同自己講 有藍色仲要有番方型邊好正 加大電量 屌你今次13pro 所有傳嘅嘢 包括啲新色 超聲波指紋鎖 走留海 乜柒都無 淨係改粒chip 真係再搵唔到藉口換
唔難,唔等於唔會大左,多一舊就多一舊架啦,除非真係做到屏下touch id啦,到時又話貴
我諗佢係曲...
我諗佢係曲...
我覺得唔單只係咁 就算取消口罩令,香港都仲有起馬7成好驚好驚pussy會自願戴,
仲會批鬥人:「你點解唔學我抗疫呀?你點解唔驚世紀大Flu呀?你點解唔噴酒精呀?你點解除罩呀你係咪中國人呀?」
恐懼撚 好驚好驚Flu
face id同touch id 可以共存㗎嘛
你未用過apple faceid 就收皮啦
佢會machine learning 會識辨認你戴口罩後嘅容貓變化 網上大把人有講戴口罩依然可以解鎖到
Samsung啊?
本人用緊 沖完涼濕手都開不了
垃圾
Samsung 2000幾蚊機都有屏下touch id
啱㗎喇,apple就係睇死你班友係唔係都會買,都廢時嘥心機搞咁多嘢研發成本都慳返
傻左?
人地得係因為入faceid果時帶左一半口罩
乜撚野machine learning
西裝友應該工作需要迫住戴
非永恆
不過喺大家最需要戴口罩嗰期
我地蘋果特登整咗啲 face id only 嘅手機
緊係唔駛帶啦, 人地英國90%+ vaccinated
有錢人係唔同啲
唔駛講性價比
用緊嗰部有
聽無損好撚爽
講得出d咁嘅嘢你信仰值都幾低下

Apple不嬲仲要減野,你叫佢加多樣相同目的嘅嘢塞落去仲難過攞gay cook條命
應該唔會?我琴日睇發佈會,apple話今期SE定價都係同之前一樣
幾時喺香港用新iPhone就叫有錢人 lmao 以為你生活係非洲
技術上做到,同商業上可行,係兩回事黎

人地重心北美巿場 wfc,就自然唔會理你亞洲巿場呢啲無謂要求,反正你都係會買
閱讀理解0分?!我唔係話用新iphone就係有錢人,只係講班搵藉口繼續用萬年舊機係窮人咋on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞