覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

480 回覆
570 Like 2595 Dislike
咁係咪戴緊口罩就唔撚好用iPhone呀?
你真係癲撚咗,為反而反
咁點解ipad air mini嗰啲仲用緊指紋
apple好stable 唔會賣危險嘢個喎
應緊上面話要返工解鎖睇msg啫
faceid係唔掂部機都做到喎

你要喺公司位打機嘅咩解鎖方法都係死架啦
呢個真心勁方便
佢可能打斜 45度望過去
你打咁大段嘢咪又係得個吹字 你引文引條9唔搭8嘅片出嚟仲好意思話人冇引文 佢自己ipad 都有出過touch id 即係佢一定出嚟影響佢其他型號嘅銷量啦

依家淨係講touch id 一個function 你就講到apple唔想出一部全能手機 根本就為拗而拗
如果舊電COME用D 真係可以唔洗換
我唸你嘅地理知識同美國人差唔多水平
咁係因為呢度村幾兩村人講到無touch id 就無驚喜無誠意。

其實真係唔駛拗架,因為連登仔一定唔係gay cook的目標客群先。
同埋講到識飛都無用,不如去Reddit度講,可能apple 班人會睇到。

至於你話我先前條片去佐證我的觀點係無關係的話。呢種各自主觀的睇法嘈來都無意義,你繼續玩連狗emote 笑我都無所謂。takes your time
Ipad 比唔到錢
我部xs 升iOS 14.5之前 train左個幾月到就認到 用到衣家都認到
我咪話我斷估。你問蘋果好過啦
唔驚被狗咬?
乜dvd usb唔可以同時有?
唔使同佢拗 佢會話佢有佢觀點 你有你觀點 講嚟冇意義
而家都係用指紋log in啲銀行 apps, google play ,payme 比錢,方便到密碼都就嚟唔記得
很抱歉我剛剛唔係咁答

都係果句,係連登嘈有咩無咩,不如上Reddit 嘈,至少有機會造noise 先
問題係放棄實用性功能 同新舊沒矛盾喎
班西裝友仲驚死過啲細路
點解?
得touch id我就真係唔會買
有無諗過好多人要戴手套開工
有無諗過好多人手指甩皮,touch ID唔到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞