覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

480 回覆
570 Like 2595 Dislike
小心又有防疫撚話你自私
幾百個連登仔又當自己係大眾意見?
吹咩
自私而家犯法?
咁撚驚成世戴咪唔會感冒lo
事實上係on9喎
Face ID 加Touch ID 一齊出先合理
我用緊12pro + fold 3 + note 20ultra
都覺得apple on9
大佬我有Apple Watch 都登入唔到銀行apps
有時仲要打多次密碼
an機我多油 濕水 都入到
入唔到㩒多一兩下又得
反正佢sensor 感應得好快

不過我都會照買iphone13 pro/ pro max
果粉井底之蛙眼裡得iPhone
利申IPhone se2開心使用中
平時又屌人戴口罩又屌人防疫撚

你哋憧憬嘅歐美國家都無乜人戴口罩

做乜要為咗你哋整多個touch id

然後自己咁唔鍾意戴口罩咪啱晒囉

拉低個口罩解鎖咪得囉

一邊屌人戴口罩一邊屌佢唔出touch id係乜料呀

定係apple配合極權瘟疫治港呀?

無懼撚真係得啖笑

戴住口罩屌人戴口罩
會唔會係你柒,咁簡單都唔明

你撳兩下叫個apple pay出嚟,再faceid解鎖

就已經慢過掂住個touchid一嘢拍落去啦
我一般鬼佬戴法
露jer咁戴
戴左半年乜都冇
你究竟有幾迷戀apple watch 係咁圍繞佢哩講
但主題又唔係討論緊佢
同埋就算watch解到
你都唔會係屋企帶住周圍走
24小時淨係沖涼除

而家屌緊佢應該要比多啲功能用家
爭取緊更多
你自己作為用家 反而企係apple個邊
係咁為大財團著想
未穩定 佢咁做冇法 乜乜柒柒
再唔係做an狗囉
咁恨touch id
不過我都會照買iphone13 pro/ pro max
認同
應該咬畀alternative用家
Why not both?
iphone限制思想
唔好咁窄啦目光

睇下Twitter Facebook 其他media 啦 小朋友

你出去講話買apple watch 俾人笑咋 傻仔
一早係咁,d 人眼超超咁又唔谷住谷住唔敢話你,好好笑
收銀姐姐未ready已經解鎖定啦柒頭
你24小時戴口罩?
用apple 都係藍, 屌哂你地老母

- 發出自 iPhone
係咪用條腸仔都解到鎖
有咩好笑
起碼人地唔係盲反/盲撐
咁快係咪有折
何止呀,當初個個帶口罩,佢就立條蒙面法,到立咗蒙面法,佢就要人帶罩
Touch ID撚有無諗過鬼佬已經唔興戴口罩,就算你地最近既支那都好多人已經唔戴

係你地班順民先默默接受戴口罩&四人一枱呢啲假防疫真擾民措施,仲要做埋糾察做恐懼撚
支持iphone 8 plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞