覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

480 回覆
570 Like 2595 Dislike
已經前後set左無數次
有2次係天才面前搞都係咁
特別係趴係床到玩果陣
課金果陣佢一定認唔到我樣
要高炒幾次先認到
之後嬲到改左個簡單d既密碼算
佢中度
中咗有抗體點解唔中柒頭
你高度
你個名
你有無source講下secuirty certification
Ultrasonic fingerprint sensor 係Android system都可以用係banking度
你咁講你做咩唔去中? 你唔係恐懼撚黎架咩? logic failed
咪就係 啲Touch ID 撚唔識㩒密碼unlock?
咁你肯定一年內唔駛帶口罩?

宜家問題係呢一刻全世界都suppose係要帶口罩既時候,係部一年出一次既機上面放touch id有咩問題

到真係唔駛再帶口罩既時候先remove番咪得
買左
點解我要中我又唔鍾意武肺,你咁鍾意應該中啦 logic failed
你想食可以食冇人逼你
我帶手套用唔到touch ID
我淨係記得有新聞講過三星機的屏下指紋出過事,銀行好快就更新app移除左呢種指紋認證。當然佢地而家可能開番。但我相信你問業界d人覺得face id 是否眾多非輸入性認證中的最可靠方式,相信都會係。

其次人人都笑Apple 股價反映一齊,係人地的確係跌左,但仍然係五年來高位,所以上連登要有批判性思考,多角度求證,否則好易離地。
油手毒撚
外國評論真係少見會chur住要touch id
我就入開pw 既
依家演變到流行感冒
有咩國家唔會年年爆
小朋友唔駛開會唔會明電話放枱唔駛拎起,唔駛伸個頭埋去就解到鎖睇msg幾方便
嘥氣, 100% 接種率都多多藉口架啦濕鳩政府
我好耐冇感冒 你自己問心幾耐冇感冒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞