覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

460 回覆
542 Like 2478 Dislike
咁其實屌佢 要佢兩樣有齊 有乜唔好
定係你冇手指
56k已足夠
我一開始咪講咗囉
你又話自己從來冇呢個情況

而家你個解決方法係做你自己口中講嘅柒頭
唔care方便你打密碼咪得囉
我都係壞左先用faceID
其實都犯駁
護住face id果時就話快過touch id
宜家話畀佢聽兩樣都有齊最好就話要咁快做咩
用過指模好難會覺得faceid好
想問se會唔會減價?官網冇減
我部xr都係
你真係弱撚智, 邊個係END USER 呀屌你
APPLE WATCH 做到係SHORT TERM SOLUTION 者
咁照你咁講, IPAD 做好D 唔駛出MAX 機啦, 點解要為班大MON 撚出大MON, 有IPAD 要浪費資源?
弱智仔思維, DIE HARD FANS 都唔係咁諗野啦
條友自己做多樣野解決到等於無問題
其實會唔會係你set faceid嗰陣set得唔好
有次我勁hea咁set 然後一戴眼鏡/帽 就認唔到我個樣
之後我認真咁重新set一次 就正常翻 你可以試吓
快慢都係差一兩秒
主要係faceid 要特登做多下解鎖動作
其實將想要touchid 同防疫撚掛勾做乜撚
有乜問題
所以旗艦機我都買齊
其他IPAD MACBOOK 手錶全部代代換
Apple Watch galaxy watch MacBook Pro iPad Pro
AirPods Pro AirPods max
XH-1000 XM4
XF-1000 XM4
iPhone NOTE FOLD 我代代換
慣咗 之後google 吓我手機台啲回覆啦
年年換 手機殻都2000$ 一個 貼張mon貼都成千啦
好似你咁咩 買部機都慳住慳住
淨係用過iPhone 就當iPhone 神咁款
不準褻瀆神明?

事實上佢係俾samsung 超越咗好耐
屌老母,懷疑就係咁搞到我個face id壞撚左
其實戴口罩解鎖faceid究竟係咪都市傳說
可以用條jer黎解鎖
所以Apple個touch id整到核反應爐咁大都係應該
用開密碼鎖
iDiot盲撐撚仲撚煩
其實FaceID問題又唔係好大
只不過TouchID Apple Pay嘅體驗真係更好

佢覺得慢冇問題
都否認唔到tochid apple pay 用戶體驗好啲呢個事實
香港戴口罩戴一世㗎喎,就算無咁武肺,空氣中仲有無數病原體
其實大家講要TOUCH ID 只係一種表達, 就係講緊而家個TREND 要戴口罩解鎖唔方便
佢好似IPD加實體TOUCH ID 係製邊其實做到而更加人便到END USER, 特別呢個疫情下持續咁耐都要帶口罩
就算佢人做TOUCH ID, 佢FACE ID 改良到就無人會屌要TOUCH ID 啦
屏下TOUCH ID 就唔撚講啦
ifandog係咁 人哋餵咩俾佢就食咩
我戴住真係解到,又用到payme
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞