覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

480 回覆
570 Like 2595 Dislike
唔撚鳩你班用家點叫你地買佢隻錶黎解鎖
mac機個4 個碌我而家都仲記得
指紋危險過face id
點會無關係

你係從用家角度出發,人地就係從生意人角度。

就正如疫苗與疫情人人都知無可能清零,但政府要谷針一撚樣。世界就係無可能下下由單一角度去睇野,好撚現實。

燈泡一樣,太耐用變得無生意,技術上一早可行,但現實世界就係話你知,有都唔撚整出來。
https://youtu.be/j5v8D-alAKE
公司一部
自己一部
For SP 食囡一部
事實嚟
但係自己諗咪算 成日出嚟叫真係好煩
大家冇興趣知你點解唔買機囉
係都要逼人睇你打飛機
呢次冇TouchID 我真係心都涼哂
你班傻仔以後唔好買
iPhone se+iPad mini夠做啦
你又唔諗下個專利係邊個到 話用就用呀?
個cost 大到根本無必要
窮撚用返紅米步步高算啦,唔好再死都要痴埋apple到
touch id 安全性都輸faceid 啦
你都係冇解釋過touch id 同股價嘅關係 求其拋個例子出嚟就話燈泡同touch id一樣?有冇多角度求證呀
xs先得 12唔得我都唔知點解
有用腦都識睇iPad幾錢一部就知市場定位

IPad mini平過iPhone咁多依啲野只配舊技術
原來我地澳洲唔駛帶口罩
踩港前做下research先
事實上idog就係on99 想部手機有指紋解鎖咩問題 想有120hz又有咩問題 有罪架?
事實上有指紋解鎖係方便好多 係疫情時期有Touch ID更加係可以照顧到用家需要 呢樣野係廠商應該要去achieve既野
手機平放枱面一定要拎上手先可以解到鎖 比Apple pay要用生物認證又要除口罩先得
呢啲都係有Touch ID就可以解決到既問題
然後又一定有啲傻仔衝出黎話Apple唔會放啲唔成熟既技術出黎用 iPad一早有唔見你講?
或者話iWatch做到解鎖 iWatch assist Face ID根本就係因為冇Touch ID既衍生出黎既Temp Solution 安全性相對低啲
再唔係就一句 根本就冇需要
根本上idog甘心比人壓榨 每次新機有咩不足一定有十個理由護航
反正Apple出啲新product有幾咁落後有咩不足一定有你班垃圾idog賣單
咁佢地咪可以繼續撚尻你班傻仔囉 再唔係過多幾代就拎啲現有既野出黎當新技術咁打飛機
反正idog仲停留緊Apple係科技創新既先鋒 做啲咩都一定有佢既理由
就算唔係要求創新 訴求於現有技術方便用家都是罪 要被一班高尚idog批鬥
Apple愈做愈差就係因為有你地班傻仔貢獻 而真果粉係識得持平分析
連ig女神都話要收皮

首先好過你引文又無咩都無得個吹字先。

其次我都講左,如果apple 知出一部機face id and Touch ID combined會打死自己其他型號的機。自然會影響收益,影響收益就影響不同時期的財政報告,不利消息自然有風險拖低公司前期同股價。

我從來都無淨係由用家角度去睇,因為世界係好煩的。

我夠想佢出核電,244hz 4K mon 可更換或相機鏡頭 內建無損音質行最新藍芽 又玻璃又可以摺的全能手機。

但我都幾肯定就算技術上做到,無一間公司會出呢種全能手機。
其實成段野,你一句講唔買就得。

你就算話人地係護主,人地錢係佢地點駛都唔由得我地理會。

我的睇法就係,你有需要又有閒錢咪換,無咪再等下,就係咁。
喂,人哋無面㗎唔好咁大力
又有咩所謂,討論無分輸贏。
要分輸贏係叫辯論。

當然連登係咪討論區,我當仍然係住先。
係連登尻叫 叫做訴求
我都唔介意,可惜gay cook唔上連登
唔使望咁你睇乜撚嘢message
an撚以前都話iphone冇得換電冇sd card冇3.5mm好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞