覺唔覺得班Touch ID撚真係好煩?

480 回覆
570 Like 2595 Dislike
證明你一路都唔安全 所以啲銀行都唔安全 佢哋居然俾你用指紋嚟login 實在係太冒險啦
澳洲仲強制緊戴口罩, 定係idog認為澳洲唔屬於全世界?
真 人地睇波都唔洗帶
為你好唔俾你課金
細路仔真係唔怕病
復原力係成人既幾倍
唔明戴口罩點解係一個問題,apple咪整埋apple watch解鎖功能,連燈仔咁都有得屌
有無咁撚on9 要個客幫間公司諗返轉頭要佢改少d 野錫住晒
btw 屏下指紋好似有兩隻, 一隻係超聲波另一隻好似係光學, 光學好似可以用到銀行app
你講嗰d都係入門機
iPad Pro 用緊faceid, 高階MacBook/iMac 都未出
舊既解決方法就係去買個gadget
而新device都係唔去overcome依個問題
點train?
係咁帶住口罩去unlock
Unlock到佢要求你入密碼 再lock再黎 試到咁上下會見到佢開始認得你 之後不斷重複呢幾步

不過升左iOS 14.5之後啲機好似分到你帶住口罩所以呢個方法末必有效
cls果粉
fold 3 上網
iphone send 訊息
note20ultra寫嘢
因為fold3支筆擺唔到入機身
同埋有三張4.5G無限卡

平板平時ipad pro 都放書包
訓左覺俾人解電話/ 開銀行apps / Apple Pay 都唔知
樓主正on9仔
咁你咪慢慢入密碼或者拉低口罩囉,又唔係用唔到
想問下個專利係邊個到

個cost幾大
因為touch id 真係好用好多
Face ID 揸車嗰陣成日對唔到個樣
要用密碼開 咁我要face ID把撚
買se 又會俾d 只鐘意faceid 既人話窮
體驗又唔夠top
我鐘意touch id 我唔係唔肯俾錢買flagship
至係佢死唔出

我真係想問下佢尋日sell ipad mini 話又touch id 安全又方便
佢又唔放返落iphone 度?
側邊掣都唔肯放呀
仲要有d 人特登開個post 黎講
佢個世界真係大
大佬 咁有voice msg架
大約都有少少睇到個位就得 唔洗成個頭fing過去啦起馬
真 叫春要touchID正傻鳩
無記錯係高通的
好彩我用android
你生活係第三世界?
買iphone就有錢人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞