[本地] [廣東歌] 香港流行音樂討論 (38)

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
拉闊+上節目多啲廣告商落廣告+花痴DJ
都要903捧佢先得
而加第3plug派咗咁耐都無得上
唔似會捧
想佢上到台唱歌
估903要edan追到平手先肯播loser仲未必播得多
edan就快追平手
第一嗰個練下歌先啦
但佢哋拎完男女金都冇爆紅嘅感覺
咁係佢地生不逢時,出道嗰陣係樂壇沉寂期,都好難去到好似啲舊人嘅高度就有後浪追緊上嚟
純綷估未來幾年會捧啫
Mike / Edan 冠完之後下一plug榜單成績都麻麻
Btw 今個禮拜成個華納得Dear Jane 1首喺榜上
兒登2nd plug 上咗咁多個星期 week week都有得加仲唔好
係唔夠佢first plug好啫

mike 2nd plug就真係成績唔好喇 但悶歌就無成績都唔太可惜
以小諧星咁粗糙嘅製作,有咁嘅成績真係超額完成啦
牙醫d歌係華納唔紅
依家d街客仲係記得青春頌而唔係無力感
仲要拎完男金就走
兒登第2plug仲喺903榜 有可能成績好過第1plug嫁
jer第3plug有幾多ap?
咁就真係
903喜歡就好了
而加係唔上 已經唔係咁冇咁好 係好差了
支持edan拎金,我要聽edan唱live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞