買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike
部機個發熱條斷左 有冇人放機
[/*]https://t.me/Jsusiss
[/list]

先達820

地下 近百老匯小巴站個入口仔 頭幾間

又一戇尻

一支支罰 都幾開心下

其實日本返香港可以帶幾多條,新手一問

19支
岩岩買左2.4plus
但係唔係好知個充電盒點為止叉夠電同埋點為止叉緊?

叉電果陣又駛唔駛拎枝發熱棒出黎叉?
岩岩買左2.4plus
但係唔係好知個充電盒點為止叉夠電同埋點為止叉緊?

叉電果陣又駛唔駛拎枝發熱棒出黎叉?

充夠會無燈 充緊果陣d燈會著提示有幾多格電
有人建議拎出黎充 感覺上好d 利申拎出黎充

又一戇尻

一支支罰 都幾開心下

19支

香港又無正貨,又唔可以帶,市面上果D咪

又一戇尻

一支支罰 都幾開心下

19支

係咁架啦
iqos, glo 同Ploom TECH 邊隻好?

又一戇尻

一支支罰 都幾開心下

19支

係咁架啦

原本打算香港買支煙,得閒去日本買彈(三個月一次)。但依加先知唔work ,都唔知入唔入坑好 (見大家都有煙無彈)
海關開始大做,自助點攞茶葉或者寄去集運都危

又一戇尻

一支支罰 都幾開心下

19支

係咁架啦

原本打算香港買支煙,得閒去日本買彈(三個月一次)。但依加先知唔work ,都唔知入唔入坑好 (見大家都有煙無彈)

點會無彈
想入group交流下
求加
https://t.me/Owl974
戒左
第一次係日本見過
問啲架仔邊到買
佢地唔識英文

本地

本地

又一戇尻

一支支罰 都幾開心下

19支

係咁架啦

點會無彈

唔係有冇嘅問題,唔方便都死得啦
生產和銷售IQOS的煙草商Philip Morris 發言人,他指出目前加熱煙IQOS在全球25個國家和地區上市,但暫未引入香港,澄清在港市面出售的IQOS並非其公司正式入口,對於海關接連掃蕩,認為反映這款煙在港有需求,公司亦正與海關搓商,希望盡快將該款煙引入本港。
生產和銷售IQOS的煙草商Philip Morris 發言人,他指出目前加熱煙IQOS在全球25個國家和地區上市,但暫未引入香港,澄清在港市面出售的IQOS並非其公司正式入口,對於海關接連掃蕩,認為反映這款煙在港有需求,公司亦正與海關搓商,希望盡快將該款煙引入本港。

本地

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞