買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike
究竟我食到果隻怪味大家有冇食到 有啲難食

爆谷味

係咪隻隻煙彈都有呢隻味??

我淨係食過藍莓同深綠 覺得藍莓有爆谷味 深綠就似淡d既黑萬

藍莓係完全同"藍莓"冇關係的
有冇巴打食過heet同百樂門既薄荷

百樂門薄荷比深綠萬淡啲薄荷味,不過煙味多返少少
有無tg group
係咪唔係全部火件都叉得到???我插usb拖扳叉唔到既...
https://t.me/joinchat/AAAAAA55XGYRiAz122BNQw
新開既GP
交流下煙彈&IQOS
https://t.me/joinchat/AAAAAA55XGYRiAz122BNQw
新開既GP
交流下煙彈&IQOS

join
想問一個人可唔可以帶2部機返香港

響東京幫人買左2盒, 7月中帶返香港

我知一定要hand carry, 但係咪唔拆盒成部機都過到關

想問一個人可唔可以帶2部機返香港

響東京幫人買左2盒, 7月中帶返香港

我知一定要hand carry, 但係咪唔拆盒成部機都過到關

點解要等到7月中,ems 寄一部返黎先囉
係咪唔係全部火件都叉得到???我插usb拖扳叉唔到既...

最少1.5A以上啦,
佢原裝隻插都好似係2A(以上?)
我喺公司用Ipad 頭都照差

x2
剛喺關西機場買咗部機加一條煙彈
剛喺關西機場買咗部機加一條煙彈

我朋友岩岩係日本返黎,佢話日本好少見到人拎出黎食。
岩岩日本返黎,經過阿蘇一間lawson比我掃到2盒,一白一藍
岩岩日本返黎,經過阿蘇一間lawson比我掃到2盒,一白一藍

關西機gate36仲有好幾部 (兩日前)

想請教下係日本人買煙彈返黎香港洗唔洗申報?

煙彈都係煙,香港人多過19支就
我同行有外國人,比咗佢拎
萬寶路股東多謝大家支持
如果食開純萬 係咪買深色原味?

想請教下係日本人買煙彈返黎香港洗唔洗申報?

煙彈都係煙,香港人多過19支就
我同行有外國人,比咗佢拎

煙草

凡年滿十八歲的旅客,可以免稅攜帶下列煙草產品進入香港,供其本人自用:

19支香煙;或
1支雪茄,如多於1支雪茄,則總重量不超過25克;或
25克其他製成煙草。

係冇分香港居民定外國人, 一律都係19支
想買黎試下,食開濃煙,紅萬果啲邊隻煙彈最似?
呢枝沖繩機場會唔會有
遲下去沖繩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞