買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike
舊post 爆左,冇人開我開

用左個幾星期,感覺良好

今個星期五,我唔想再食返真煙了

來吧巴打,識d俾人賺炒價食電子煙的人吧。

用左個幾星期,感覺良好

有冇巴打知道大阪邊度有機會買
想買第二代 又唔想食炒價
巴打有冇人介紹啊!
想買第二代 又唔想食炒價
巴打有冇人介紹啊!

如果未食過,建議買第一代試下先,

因為個體驗同真煙係有分別的
有一部navy 一部白色
巴絲 可以tg 傾傾
果兩部全新未開 2.4來的

https://t.me/iqoshkg
福仁實體店係咪$860?

有無ig鋪仲平?
有冇人好似我咁成日"錯誤操作"

食完煙唔記得"掹"返起加熱棒個頭,
直接扯支煙彈出黎,成舊煙絲留撚左喺入面

早幾日call 左uber,睇地圖正常都要5,6分鐘先到,
諗住食返支,點支點著左食左兩啖就到,果度又係禁區,手快快直接扯左粒煙彈出黎,上左車望一望,支加熱棒即刻著紅燈,嚇到我仆街,幾驚heat blade 咁就燒左

用左個幾星期,感覺良好

有冇巴打知道大阪邊度有機會買

有機會,回程時機場T1 gate31會有,限每人一部。
Push
有冇巴打放機或者介紹下邊到買機
https://t.me/W9635
自己去大阪買左3枝返來,有排玩
不過真係要一包清一次機,唔係好多油係入邊
自己去大阪買左3枝返來,有排玩
不過真係要一包清一次機,唔係好多油係入邊

酒精係咪用普通消毒酒精都可以?
新加入IQOS行列, 有冇TG GRP可入?
我本身係日本住,3月尾係官方訂,有¥3000 points回贈,我揀左7-11 points
等到5月尾先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞