買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike

用家福音

真係割喉博老命

真係早買早享受 遲買平幾舊 我個時都係買左868$ 普通版

求Link

依家ig賣普通版都7百幾啦 自己搵下就得
枝槍三個月就陣亡左,知唔知邊到有槍賣?

我用左個零月,
有時一拎出黎就著紅燈,
而家好撚驚慌

我每晚都會酒精清洗一次支槍,希望唔好咁快收皮
有幾包淺綠唔係咁岩 有冇人有興趣交換試試
有幾包淺綠唔係咁岩 有冇人有興趣交換試試

https://t.me/gvape
岩岩蠢左買千二蚊2.4plus 行過兆萬950 再行前啲850
hkgqqbobo 求加tg group
岩岩蠢左買千二蚊2.4plus 行過兆萬950 再行前啲850

850😮
就嚟冇晒彈,好在月底會去日本
依家買彈有d難,你地點搞?

heets其實好唔好食?

淨係食過薄荷,薄荷味淡過濃薄萬,多返啲煙味

深綠真係太勁薄荷,買咗條淺綠試過都唔錯
下次試heets先
唔該爸打

我食heets 薄荷,萬寶路隻深綠好似牙膏味

想問下各位 係咪每日都要洗支槍?

[/quote]

你肯定你search到嘅呢幾日仲有賣?

你肯定你search到嘅呢幾日仲有賣?[/quote]

現貨喎,我買果間跟隊跟到下星期尾

你肯定你search到嘅呢幾日仲有賣?

現貨喎,我買果間跟隊跟到下星期尾[/quote]
我果間今日落聽日到喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞