買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike
香港出境有無問題?淨係一盒彈同機
有冇巴打知大阪仲有邊度有機賣
便利店真係講彩數 仲要lawson 同family 都唔賣比外國人 711先賣但極少貨

關西機場出境嘅kix duty free 可以買 但限一人一部
未試過係外國帶煙
想係日本帶三包仔返嚟食
過關行綠色怕唔怕俾人周

周到一包幾錢
未試過係外國帶煙
想係日本帶三包仔返嚟食
過關行綠色怕唔怕俾人周

周到一包幾錢

怕嘅話就帶19支算 香港都有得買
桃爆 邊到有?
950有無人要?大家想要咩色?

想要粉紅色
有冇人覺得嘴脣吸個下枝煙太熱?定我放得太入?都係放到岩岩有圖案就停啦
有冇人覺得嘴脣吸個下枝煙太熱?定我放得太入?都係放到岩岩有圖案就停啦

又未去到"太熱",
叫做有溫度囉,大力吸會feel 到熱熱地咁
有部歐洲限量版紅色 上星期買有單 全新未開 有冇人有興趣

另外仲有部白色都係全新
950有無人要?大家想要咩色?

想要粉紅色

喺日本見個日本妹用粉紅色
啲fd問佢買咗幾錢,條女話5萬yen
有兩部白色日版

打錯價錢,
兩部白色日版 950
一部藍色 950

有意Add tg agplus

2.4?
有部歐洲限量版紅色 上星期買有單 全新未開 有冇人有興趣

另外仲有部白色都係全新

兩部都係2.4 專門店買 全新未開有單(膠膜都未開) 買可驗貨
點解呢度變撚左買賣區

而且點解個個人都有1,2部多
便利店真係講彩數 仲要lawson 同family 都唔賣比外國人 711先賣但極少貨

關西機場出境嘅kix duty free 可以買 但限一人一部

巴打機場係咪一定有得買
係大阪行左幾日都搵唔到
專門店又買唔到

巴打機場係咪一定有得買
係大阪行左幾日都搵唔到
專門店又買唔到

我唔敢講一定買到 但我買果陣都見到仲有唔少貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞