買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike

heets其實好唔好食?

你肯定你search到嘅呢幾日仲有賣?

現貨喎,我買果間跟隊跟到下星期尾

我果間今日落聽日到喎[/quote]

所以咪有人問囉
買左淡原味 但唔岩食 想換藍梅 有無巴打想換?
想問下各位 係咪每日都要洗支槍?

唔係我好耐先一次用左四個月了

我果間今日落聽日到喎

所以咪有人問囉[/quote]
搵唔到唔好撚食
我1/7前咁買,1/7後都係咁買
今日落聽日/後日到

我果間今日落聽日到喎

所以咪有人問囉

搵唔到唔好撚食
我1/7前咁買,1/7後都係咁買
今日落聽日/後日到[/quote]

老實講要買....都唔會去到最後一盒先黎買
想問下各位 係咪每日都要洗支槍?

唔係我好耐先一次用左四個月了

唔該哂 但會唔會易壞啲? 或者萬一真係壞左就要買支新?

[/quote]

[/quote]
求加TG group
香港有無維修
用左四條煙就收左皮
2.4 plus賣緊幾錢 想轉玩

900有找

900有找

刷,我星期二買仲要950

900有找

邊到有得買

900有找

邊到有得買

前日旺角850,買左1200蚊先見到

900有找

邊到有得買

前日旺角850,買左1200蚊先見到

旺角邊度
想問吓煲支煙彈嘅時候,有少少煙喺個掣位滲出嚟,係咪正常?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞