買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike
求救, 食食下有一日紅燈, 而家點搞都紅
2.4 Plus
有冇巴打可以救救我?

叉埋部機就長閃
唔叉拎出嚟就長紅

打個個蓋 下面兩粒制一齊按住 閃就放手

以上係2.4 解決方法,,Plus 唔知得唔得
2.4 Plus
有冇巴打可以救救我?

叉埋部機就長閃
唔叉拎出嚟就長紅

壞棒
2.4 Plus
有冇巴打可以救救我?

叉埋部機就長閃
唔叉拎出嚟就長紅

壞棒

壞棒有冇得整? 幾錢?定買過枝好?
有冇巴打冇經驗
求茶葉group

https://t.me/Am0330
2.4 Plus
有冇巴打可以救救我?

叉埋部機就長閃
唔叉拎出嚟就長紅

壞棒

壞棒有冇得整? 幾錢?定買過枝好?
有冇巴打冇經驗

買過支
2.4 Plus
有冇巴打可以救救我?

叉埋部機就長閃
唔叉拎出嚟就長紅

boot左幾獲又得翻
2.4 Plus
有冇巴打可以救救我?

叉埋部機就長閃
唔叉拎出嚟就長紅

boot左幾獲又得翻

屌又紅過
食左一排支野開始臭 一打開蓋勁大陣味 有冇方法可以除味
我想問而家上網買蛋會唔會比人拉?

好難答

好難答

係香港邊度買都有機會比人拉
除非你去日本買完返香港走紅通道就一定唔會比人拉
LM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞