買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike
係咪有IQOS既TG谷呀
請加埋我謝謝

https://t.me/Paulcp
有冇巴絲一齊夾淘寶
見到間話3條起包郵
我只係想玩住兩條先

有加tg hoplay2012

有八包藍莓唔岩食 有冇巴打肯換or收

https://t.me/Lihkgfatty
下個月去東京出trip,想問下係咪得機場先有
禽日啱啱收到貨想入group

我都想入谷⋯
關西機場用左自己passport幫老友買左部
原本想買2.4plus
點知係2.4 走左個plus .......

我諗住拎埋女人本passport 買多枝俾自己
點知俾人鬧左穫金買唔到

都唔知係好事定唔好事
啱啱係福仁入手2.4
有冇巴絲帶路?

我都想入谷⋯

究竟我食到果隻怪味大家有冇食到 有啲難食
Mint有好大陣涼茶味
有冇巴打食過heet同百樂門既薄荷

岩岩番黎,機場都無

巴打知唔知成田機場有無?行咗勁多間便利店都搵唔到
新手想入坑
覺得幾過引
有無人放機

爆谷味

爆谷味

係咪隻隻煙彈都有呢隻味??

岩岩番黎,機場都無

巴打知唔知成田機場有無?行咗勁多間便利店都搵唔到

上星期,T2所有duty free都無
但有大量煙彈,3700 yen一條,機場出面連稅就460 yen一盒

東京便利店應該唔會有貨架喇,咁多遊客,
我都係東北非大城市既便利店買。
我係仙台某間煙店見到有得買,原價,但係要同一時間買一條煙彈,同埋要即場拆盒

會唔會好似關西咁 有個counter係吸煙區? 我搵到間煙草店有得訂2.4 plus 22號到貨 但我已經唔係日本

爆谷味

我淨係食過藍莓同深綠 覺得藍莓有爆谷味 深綠就似淡d既黑萬

爆谷味

我懷疑係有電子煙油(PG)嘅成份,佢可以喺低熱之下產生霧氣,味道通常係類似奶油,爆谷,疍糕嗰D味。
有冇巴打食過heet同百樂門既薄荷

我都想入谷⋯

其實係咪有GP~如果冇既話我開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞