買左日本最新IQOS電子煙(2)

1001 回覆
8 Like 26 Dislike
係日本買左盒2.4白色,有無兄打啱
全新 有單

2.4 plus?

not plus,普通版
諗住平過ig shop 賺個飯食就算

幾錢

我見深水埗$830到 我放$780-$800ok? Thanks

799咋
食到第4包 已經想戒
兩條淺綠有無人要?
兩條淺綠有無人要?

要呀巴打 跟機
兩條淺綠有無人要?

要呀巴打 跟機

上面位巴打要左一條,而家仲有一條
兩條淺綠有無人要?

要呀巴打 跟機

上面位巴打要左一條,而家仲有一條

其實叫春話搵唔到彈嘅人有冇真係用時間搵過
搵唔到真係唔好食,戒咗佢啦,對腦部發展唔好
香港某處,自己搵
$450條(3條起減$15,4條起減$25以此類推)10條起$410條
香港某處,自己搵
$450條(3條起減$15,4條起減$25以此類推)10條起$410條

全牌子都呢個價就食水幾深
兩條淺綠有無人要?

[member] tg @LIHKGLAU
兩條淺綠有無人要?

仲有冇呀

https://t.me/dkwai
淺綠有冇人要,好似有五包 ,元朗取
@spoon566
香港某處,自己搵

440一條
香港某處,自己搵

呢個係萬寶路價,其他牌子唔知有冇
喺第二度買就要加埋“可能扣關成本”落去
如果香港買十條其他唔算貴好多,始終有風險
香港某處,自己搵

呢個係萬寶路價,其他牌子唔知有冇
喺第二度買就要加埋“可能扣關成本”落去
如果香港買十條其他唔算貴好多,始終有風險

有無介紹買現貨

用到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞