東涌樓討論 (2)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔係紅日都唔會放假可以入大嶼山
巴打知唔知個gym有咩equipment?
想睇下有冇smith machine
另外用個gym room 使唔使每次收錢

你都係呻下升唔起就咁多人出來嘈
係咪驚d人睇討論區見到怕怕?
成個post有讚有彈
唯獨樓價唔可以彈
叫左你冷靜d睇post ga la
都話入左幾年only, 你係咁搵幾千日record做乜9?
好la, 見你咁辛苦搵, 配合返你, 原來升得起, 我自我感覺好左, 滿意未? (現實係自己估價都係升得小)
如果你唔係做aa, 快d轉行, 唔好哂左自己才華
thx ctse
咁可能係我衰, 唔覺意得罪左好多人利益, 係我錯
anyway, 上連登勿認真
大佬太忙,忘記左自己問過啲乜
又係你問同期,咁我咪貼將軍澳同期都19年同元朗17年樓齡比大佬過下目再袋錢入我袋嘛

咁你答我全港平均好無? 續間比有乜意思?
算啦,佢係想要話東涌樓市升唔起咪由佢
的確東涌係升得慢過大西北,但唔係叫升唔起啫
每人定義都唔同
巴打以你所知 第時3.5座真係望唔到海景
6座就應該唔得 比精進d公屋定居屋block到正一正
條友都係呻跑輸格離區姐....
買得東涌都唔預大升嫁啦
唔通你買馬灣愉景灣諗住升到傻咩
要升十年前就好買嘉湖
買得東涌一係鍾意佢環境
一係budget有限想買大d

好人好姐買咩東涌做投資..
唔清楚…去親都係跑步only

係每次收錢,但有monthly pass

假期都唔多人用
等到2030年啦
好快升 反而我覺得近東薈城個幾個私人屋苑都會升 但幅度應該冇東環 昇薈同埋映灣一期升得咁勁
基本上所有野都係填海區發展 又有運動場 又運動中心等等
利申:個人見解
政府喺嗰區起多兩個站就知大搞
又多基建又新又食正九運。東涌爆升指日可待

橙色係私樓,因為城規景觀同近機場所以一定矮,但都冇咩可能矮過東環,估都係30層附近,所以冇可能望穿。唯一有機係向西北望穿運中心,但最多都係罅海,仲要呢個角度其實係睇緊機場,唔係海景
有無人住新落成居屋裕x苑
呢排睇緊東涌 筆直有限
我重以為3座5座甚至6座望藍色黃色area o個d高層會望得穿tim
呢張圖好正,多謝分享
呢個係藍天果邊既優點 真係全部私人樓
Monthly pass 幾錢
$220
成日聽人講東薈城旁個臨時巴士站會起商廈
有無人聽過呢個消息?
除非起得個20層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞