(Sprint Quali) F1 2021 意大利站 討論區

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
咁依家真心唔知係圖話想退先定大粗揾大頭傾先 ⋯
唉想圖揸新例車呀
差好遠喎巴打
F1更加唔match呢2間野 最多sponsor姐
同埋都有拖頭championship啦
走左去google 下,5日前圖仲講緊自己會留係AM, 希望話佢退休係流料

That led to whether or not the 34-year-old will definitely be on the grid next season with Aston Martin, or joining Raikkonen in retirement.

“Yes, I think so,” he said.

“I’m not following the driver market that much now. As far as my position is concerned, everything is clear so far.”

Pressed as to whether he has a contract for next season, he replied: “I think so.”

You think? “I know, yes,” he said with a smile.
俾人屌都無所謂啦
SUV真係好好賣
超跑廠出SUV幫補下其實係好事黎
圖見kimi走場自己都唔想玩了?
有入油多好多策略
跑q 已經要計定入幾多油
特別係中遊架車差距唔大個堆
多好多變化
大頭想咁繼續想玩,唔信圖咁快退
但大頭走左兩年,個新鮮感都唔同
SUV 實用性黎講係好啲既
大頭表現好過圖咁多
架車都唔同冇得咁比啦
圖會自spin
大頭無
只係希望Kimi尾場時,加埋大頭同圖一齊玩冬甩送別我冰
邊夠
二十位車手黎個大合照啦
另外再加最後生既tsunoda
仲有mick呀 賽完你老豆而家賽你
大頭同冰連Max老豆一樣玩過
Spinot圖
又差唔多到F1 出post嘅熱門時間
究景係支那狗定nyck de vries呢
圖唔係入埋AM做股東咩 除非佢屋企出左事如果唔係都好難諗到佢做乜要走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞