(Sprint Quali) F1 2021 意大利站 討論區

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
威記大佬應該都唔會走㗎啦
係睇耶穌有冇得留低嘅啫
我就覺得耶穌deserve his seat
早排唔係有一期傳威記大佬都走埋架咩
自己睇吓素未入威記之前啲人揸緊乜
果陣傳威記想一個位搵實力車手
一個位搵金錢車手
如果有人條水喉多過LAT少就換走佢
自己帶錢嚟鬥車又叫表現ok點會走
老老實實如果素真係大家認為咁天才咁La少表現真係唔失禮
就算星期六match唔到Mr. Saturday好多時星期日都可以癡返住返嚟
好過近十年好多pay driver好多
耶穌既作用係咪就係陪冰人玩
玩具
其實大改例係咪多數都會大洗牌?定係都係睇係咪大隊

近兩年先睇既新車迷表示淨係知入左hybrid就變左平治壟斷,之前一路應該唔算強隊?再以前歷史會係點
我覺得佢會同19叻鬥圖差唔多

頭半季麻麻,後半季贏咸
Kelly個樣同Max好似
細牛竟然唔劏和牛

耶穌大概率GG
耶穌假假地都係垃利junior driver
而家就算傳佢下年無位都會跟垃利廠隊去玩LMH
幾有夫妻相吖
平治V6T威到盡頭 應該話其他隊/廠隊副偈應該會追得愈嚟愈近
之後就真係睇aero/setting/車手嗰啲

當然最後都係多啲錢燒嗰啲隊有優勢
個no.要idle兩年先可以free出嚟
想睇秦仔返黎絕地大反擊
基本上每一次改例都會執下位
改變越大執位機會越高
因為每一隊對規矩嘅詮釋都唔同 有新規矩帶嚟嘅灰色地帶都好容易帶到黑科技出嚟
Eg: 98年老麥復興 05年玩死垃利 09年嘅brawn double diffuser 14年平冶登陸火星 17年垃利奇招取勝
train 佢做team leader
點樣develop 部車
點樣提升士氣

當然係好事黎
今年Max, 下年素,咸永遠谷住
咸仲有2年約?
18 年個個咪又係話『叻叻肯定贏圖』
然後19 叻又真係贏左圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞