(Sprint Quali) F1 2021 意大利站 討論區

1001 回覆
5 Like 13 Dislike
條友留好多comment反素撐鹹
揸威記揸到突哂 Q拎埋P2
完全唔明hater仲想點
好彩大辛斯玩嘅唔係F1

若不是辛斯只會有更大壓力...
今日好多反素彈出黎
我覺得係咸粉黎
喂喂喂

馬沙係一秒車王嚟
係真係上過神位的
除咗迷咸 諗唔到反素嘅理由
忍唔到嘅話下站正賽一開車就會發現自己無brake
練到Spa P2起步仲唔夠好?
都未開始正式落場
未肯定佢下年做人定做狗
唔知佢地大反應到屈好多人講到素下年拎wdc做咩
Sainz個位係condom就一定
依家唯有希望係佢俾人丁走嘅時候大師兄可以搵個位俾佢
但係問心我覺得Sainz > Checo
你睇佢第一年登陸同19max拍埋其實唔係輸蝕好多
舊年拍埋去lando直頭係可以叫做贏埋
唯一比較可惜就係佢冇乜super move平時鬥車都係默默自己做自己野多
但係你問我我覺得佢嘅技術同埋raw speed應該有四萬嘅level
不過老實講 素真係未證明到佢星期日有幾掂
唔計巴林外環個次 揸威記冇乜邊次守得住後欄
連續兩年 Imola 柒兩次又好笑

當然 GP3 F2 兩年冠軍直升料子一定有
純粹希望佢俾咸狗咬屎忽果陣頂得住
威記架車不嬲都冇race pace
你想佢點守車
去到匈牙利果場其實已經證明咗佢有能力做到
為咗保住威記兩架車拎分
佢選擇自己去守住後面堆車 去保子威記大佬個位置
想問下同隊個兩部車啲setting係咪唔一樣定差唔多
利申啱啱先開始睇f1
等睇保子今季炒咸狗仲好
Sainz 少左佩大師個啲P20追返上拎分位嘅一幕
加上垃利今日架車嘅表現令到兩位垃利車手冇咩存在感
當保子跑Q都可以間唔中贏到咸狗既時候 期望Mr. Saturday跑Q贏咸有咩問題
Race management咸狗就一定勁d架啦
都係個句 想睇咸狗仆街姐
講真
後生個時柒十分正常

想當年咸可以係支那站入 pit 飛街,又係加拿大衝紅燈撞人,nothing special 啦
max 都柒唔少,好似 Monaco FP3 搏盡撞牆

其實係咸同 Norris 先一開波入大隊,其他好似四萬大頭呢啲去包尾玩兩三年柒下都係正常不過
Austrian 素守大頭個幾圈 我已收貨
本身架車係頭4既話,點解要睇佢係Q自爆之後正賽由P20過車上返黎?
BLM 其他都doesn’t matter
今年喊狗贏唔到wdc既話
下年素起碼要做一年狗幫條友破紀錄先
同意
最想睇既係素start前過咸又有pace,車隊會點做
上場已經好撚肉酸
個個po都有笑料睇
Vettel唔值7屆
Alonso生人霸死地
Russell冇表現
睇返轉頭 Max 呢兩年真係進步咗好多
19年攞奧地利站仲係比人屌到仆街(叻仲未變19

舊年開始少咗好多19嘢 (當然舊年好多場都係自己一個碌)
不過今年有幾場覺得佢過人可以保險啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞